[IZVRŠENO] KDE i Gnome kao zasebni forumi
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: KDE i Gnome kao zasebni forumi
Svi podforumi osim GNOME i KDE bi uglavnom zjapili prazni, pa dobro razmislite o njihovom otvaranju. Možda je dovoljan jedan "Ostali" podforum.
Kompletan forum bi trebao biti što jednostavniji/pregledniji. KISS biatches.
Kompletan forum bi trebao biti što jednostavniji/pregledniji. KISS biatches.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Abzeenth
- Site Admin
Ljudi, zašto stavljate pluseve na moja pitanja?
Trebam neke odgovore, ne znam što vam ti plusevi znače 
I da, mislim da je iv@n u pravu (kao i uvijek
).
I da, mislim da je iv@n u pravu (kao i uvijek
- retsam
@Abzeenth ja sam podržao ideju o migraciji starijih topica koji bi tematski pripadali grafičkim sučeljia u nove podforume (+1 za ideju).
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- Abzeenth
- Site Admin
OK, pretpostavit ćemo da su i ostali mislili istoretsum je napisao/la:@Abzeenth ja sam podržao ideju o migraciji starijih topica koji bi tematski pripadali grafičkim sučeljia u nove podforume (+1 za ideju).
Dakle, sad imamo sljedeće prijedloge:
1) Novi podforum Grafička okruženja sa KDE, GNOME, XFCE, LXDE, Tiling, *box podpodforumima. Vijesti ostaju kakve jesu, kad "zastare" premještaju se u odgovarajući podforum. U ovom slučaju OBAVEZNO treba odrediti kriterije "zastare".
2) Isto kao i gore, ali ukidamo vijesti (!!) i raspoređujemo sve odmah - ako je vijest o nekom okruženju, ide u već neki podforum, ako je o nekoj distribuciji, ide u podforum te distribucije, ako nikud ne odgovara, ide u općenito. Ovo je možda radikalno, plus zahtijevalo bi više razmišljanja prilikom otvaranja novih topica s vijestima, i vjerojatno znači više posla za moderatore.
3) Isto kao i gore, ali Vijesti ostaju, služe samo za one vijesti koje ne možemo nigdje drugdje smjestiti. One koje možemo, raspoređujemo kao što je gore opisano. Mislim da bi bilo slično, dosta posla i ne može se više tolerirati ubacivanje topica gdje se tko sjeti, jer time poništavamo svrhu cijelog ovog truda oko otvaranja novih podforuma koji bi, kao, trebali služiti preglednosti.
4) Novi podforum Grafička okruženja sa KDE, GNOME i Ostalo. Vijesti ostaju kao i dosad.
Ima li još kombinacija?
možda samo "preimenovat" ovaj "Tips&Tricks" u "Grafička okruženja", a ovaj "Općenito" preimenovat u "Ostali"...
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
E to.Shicy je napisao/la:možda samo "preimenovat" ovaj "Tips&Tricks" u "Grafička okruženja", a ovaj "Općenito" preimenovat u "Ostali"...
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
+ prebacit postove koji nisu "tips&tricks", a spadaju u GNOME/KDE/etc podforume. Vijesti ostavite, nađe se tamo svega . čak i neke teme koje nisu usko vezane uz Linux, a ipak bi zanimale posjetitelje ovog foruma; njih nemate gdje drugdje smjestit.iv@n je napisao/la:E to.Shicy je napisao/la:možda samo "preimenovat" ovaj "Tips&Tricks" u "Grafička okruženja", a ovaj "Općenito" preimenovat u "Ostali"...
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Da dokažem tvrdnju - podforum Xfce koji je po važnosti odmah ispod gornja dva, broji tek 5 tema i 9 (slovima devet) postova. I rest my case.iv@n je napisao/la:Svi podforumi osim GNOME i KDE bi uglavnom zjapili prazni
- Abzeenth
- Site Admin
Dobro, može. Šta da uradim s onom temom "Pravila foruma Tips&Tricks"?iv@n je napisao/la:E to.Shicy je napisao/la:možda samo "preimenovat" ovaj "Tips&Tricks" u "Grafička okruženja", a ovaj "Općenito" preimenovat u "Ostali"...
Ivane, što sa IRC-om? Jesi li ti nekom dao ovlasti za promjenu topica na channelu i općenito upravljanje channelom? Ako nisi i ako se ne želiš više time baviti, možda bi bilo dobro naći nekog tko će to preuzeti, jer nam kao topic još uvijek stoji ono za LZS logo natječaj
- Abzeenth
- Site Admin
Re: [RADOVI U TIJEKU] KDE i Gnome kao zasebni forumi
I btw, kako to mislite "Općenito" preimenovati u "Ostali"? Pa "Općenito" je podforum pun tema s raznim savjetima i trikovima o svemu i svačemu; kad bi ga se preimenovalo u "Ostali" i ostavilo u forumu "Grafička okruženja", ne bi li u njemu trebali biti samo savjeti o svim drugim okruženjima koja nisu KDE i Gnome, a ne o svemu ikad? A ako se i dalje zove "Općenito", kamo ga onda staviti? Riješite mi ovo