Malo sam nov u ovom linux svijetu... i nevezano za to, javljam se za prijelom časopisa!
Ili točnije za bilo što što treba dizajnirati.
Moderator/ica: Moderatori/ce
ali isključivo sa open source alatima.nikako propertyn software a pogotovo ne black edicije i krekeri.inače nije u duhuLegaLega je napisao/la:YO YO!
Malo sam nov u ovom linux svijetu... i nevezano za to, javljam se za prijelom časopisa!
Ili točnije za bilo što što treba dizajnirati.
i zove se pljačka, krađa....odin je napisao/la: ali isključivo sa open source alatima.nikako propertyn software a pogotovo ne black edicije i krekeri.inače nije u duhu
Moraš shvatiti da je ovo zajednica koja promiče otvoren i beplatan software i time se onda zaejdnica mora voditi kroz sve svoje projekte (mora pratiti vlastite idealeLegaLega je napisao/la:Huh, onda izgleda da ispadam van..
Izgleda da dobra volja + podosta znanja ipak nisu dovoljni... mislio sam da ćete vi kao open community ipak to znat cijeniti... nije nikakav ovo bed mejl, već sam moram priznat malo razočaran.. ali to je moj problem..
sretno s časopisom!
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Ma ne želim ga kupiti, prelazio sam ja na linux par puta,(s najboljim željama) ali ne daje mi dovoljno dobru zamjenu za komercijalne programe. A o kompatibilnosti s arhivom i suradnicima da ne pričam. Meni ne trebaju grafički programi da u njima radim u slobodno vrijeme.. to mi je struka, posao, kruh.. Tak da mislim dok se ne srede programi kak spada, bit će ubuntu (jer sam ja njega pokušavao) OS za sekundarno računalo za surfanje.. malo šteta kad se bolje razmisli...Suko je napisao/la:Posteno od tebe da priznas.
Nadam se da ces jednog dana imati dovoljno novaca da kupis taj softver.
Nacrta prijedlogaiweb je napisao/la:evo CaM-ov prijedlog: http://dl.dropbox.com/u/5080241/dokumen ... g-br00.pdf