odin je napisao/la:Aha,dakle nije blokada od strane operatera već nestručno unlockanje :p
dešava se, nije strašno,rootanje (ako već nije) i promjena roma obavezno sve skupa oko 10 do 15 minut posla uz kavu
Al nisam ga ja dira niti pipka po softiću uopće
Misliš da je netko prije pokuša?
Moj mob je zaklučan na tele2 mrežu, ja sam za 22 kune otklučao na ebayu sam našao nekoga tko otklučava moj model mobitela dakle uz uplatu 22kune sam napisao poruku na ebayu u kojoj piše moj IMEI, mreza na koju je dekodiran i to je to. I on je odma meni za par sati poslao kod.
Pazite se, ima prevaranta koji neznaju otklučati ali znaju primati uplate, no ja hvala bogu nisam nabasao
odin je napisao/la:Za smartphone se obratim frendu koj to riješi đabe odnosno za žuju ili čevape dok mobitelus clasicus i blackbarry otključam doma sam
no ajde sad se natječemo Ja nisam uspio nači program za dekodiranje pa sam dobro prošao, Znate vi da su inače tražili 200kuna za moj mob u zagrebu za dekodiranje e pa to je previše. Ovako sam i dobro prošao.
Ej odine, čuo dam da Froyo ima spor gps fix, daje to neki bug u Froyu, dali taj problem popravlja nadogradnja na Ginberbread jer i mene to zeza ?
odin je napisao/la:ne nadogradnja već zamjena. no backup, wipe all data, install new android
Onda se budem s time pozabavio poslije mora, evo u petak rano ujutro idem nezelim na moru imati polupodešen mob sve sam si lijepo podesio i instalirao nužne aplikacije
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.