Možemo kupovati na Android Marketu

Pametni telefoni, tableti, netbook prijenosnici...

Moderator/ica: Moderatori/ce

coccolino
Spol: M

Re: Možemo kupovati na Android Marketu

Post Postao/la coccolino »

odin je napisao/la:Aha,dakle nije blokada od strane operatera već nestručno unlockanje :p
dešava se, nije strašno,rootanje (ako već nije) i promjena roma obavezno sve skupa oko 10 do 15 minut posla uz kavu
Al nisam ga ja dira niti pipka po softiću uopće :bleh
Misliš da je netko prije pokuša? sbatine
carpe diem
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Ne da mislim nego znam
novi iz VIPa sa garancijom otkljucan na sve mreze
bitan faktor je onaj dio otključan.Onaj tko ga otključaval vrlo loše radi svoj posao ;-)
Markec

Post Postao/la Markec »

Moj mob je zaklučan na tele2 mrežu, ja sam za 22 kune otklučao :D na ebayu sam našao nekoga tko otklučava moj model mobitela dakle uz uplatu 22kune sam napisao poruku na ebayu u kojoj piše moj IMEI, mreza na koju je dekodiran i to je to. I on je odma meni za par sati poslao kod.
Pazite se, ima prevaranta koji neznaju otklučati ali znaju primati uplate, no ja hvala bogu nisam nabasao :D
Lutherus

Za smartphone se obratim frendu koj to riješi đabe odnosno za žuju ili čevape dok mobitelus clasicus i blackbarry otključam doma sam
coccolino

Post Postao/la coccolino »

Jutros mi je ponudio upgrade sw-a za WiFi ali od upgrade-a marketa nista :(
carpe diem
Lutherus

tokom podneva ću imati viška vremena pa ti iskopam how to root i nađem neki dobar upotrebljiv rom pa da to riješimo.
Markec

Post Postao/la Markec »

odin je napisao/la:Za smartphone se obratim frendu koj to riješi đabe odnosno za žuju ili čevape dok mobitelus clasicus i blackbarry otključam doma sam
no ajde :D sad se natječemo :D Ja nisam uspio nači program za dekodiranje pa sam dobro prošao, Znate vi da su inače tražili 200kuna za moj mob u zagrebu za dekodiranje e pa to je previše. Ovako sam i dobro prošao.

Ej odine, čuo dam da Froyo ima spor gps fix, daje to neki bug u Froyu, dali taj problem popravlja nadogradnja na Ginberbread jer i mene to zeza ?
Lutherus

ne nadogradnja već zamjena. no backup, wipe all data, install new android :-)
Markec

Post Postao/la Markec »

odin je napisao/la:ne nadogradnja već zamjena. no backup, wipe all data, install new android :-)
Onda se budem s time pozabavio poslije mora, evo u petak rano ujutro idem :) nezelim na moru imati polupodešen mob :D sve sam si lijepo podesio i instalirao nužne aplikacije :)
iForce

Post Postao/la iForce »

Jel ima netko ovaj novi Android Market?
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
Odgovori