max360se je napisao/la:Da sada radi puno brze, nadam se na ce tako i ostati.
www.linuxzasve.com jako sporo učitavanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: www.linuxzasve.com jako sporo učitavanje
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Ne znam kako drugima, ali meni jaaako sporo učitava sada, i često izbaci "Problem pri učitavanju stranice".. 
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
neznam oko sporog ucitavanja jer mi se i tako kompjuter vuce ko krepana kokosHugo je napisao/la:Ne znam kako drugima, ali meni jaaako sporo učitava sada, i često izbaci "Problem pri učitavanju stranice"..

Zadnja izmjena: zole052, dana/u 12 vel 2012, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Cooleech
- Moderator
To se i meni maloprije dogodilo u dva navrata.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Meni je sve OK, mozda je neko redovno odrzavanje servera i mreze.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Opet "Internal Server Error"

Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Da danas cijeli dan.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Re: Prijava gresaka - bug report
Ne znam kako ostalima, ali zadnjih par dana mi se dogadja da se ne mogu spojiti niti na forum niti na sam portal.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Cooleech
- Moderator
Ima nas još koji imaju istih problema. Čak pri objavi posta zna doć do zastoja. :/
Da i kod objave. I refresham stranicu i to dosta da bi se spojio. Opera javlja istu gresku kad imam odspojenu mrezu.