Lutherus je napisao/la:joj dajte molim vas. ak me hoćeš nahraniti daj mi meso ili pekmez. nemoj mi pekmez po mesu nafrljiti.
★ Lifehacker ★
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: ★ Lifehacker ★
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Barbari! 
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Nisam znao di da stavim pa premjestite ako zelite... Uglavnom da vas "razveselim" kolko sam skuzio, drzava je pocela naplacivati porez na kuce za odmor (il je na opcinskoj razini mozda)! Dosla mi cestitka danas doma od 750 kuna, znaci ispalo bi 10 kuna po kvadratu za mojih 75 kvadrata! 
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Mislis da njemu dojde racun? Ako da, tesko jer su ocito vec sve uredno evidentirali!Lutherus je napisao/la:stignem još dedu dole prijaviti?
Edit: Skuzil sam kaj si mislil al svejedno mislim da ne jer ako jesu prosli papire su zakljucili da je kuca za odmor...
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
-
Lutherus
ma ne, nego da ga prijavim da živi dole. Promjena mjesta prebivališta pa onda više nije za odmor već stambeno a po papirima neko živi....
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Slamd64
Evo jedan mali ne bas praktican lifehacker ali ce pomoci svim vlasnicima antickih racunara da ubrzaju surfanje.
Umjesto da otvarate regularne stranice, otvarajte mobilne.
Evo npr. m.youtube.com, m.facebook.com, m.gsmarena.com itd
Npr. sad sam postao u Arch podforumu da mi otvaranje youtubeta i drugih stranica koje imaju flash/java sadrzaj povecaju aktivnost CPU na 100% iako imam RAM-a na pretek. Isti facebook u mobilnoj verziji koristi 1% CPU-a
Umjesto da otvarate regularne stranice, otvarajte mobilne.
Evo npr. m.youtube.com, m.facebook.com, m.gsmarena.com itd
Npr. sad sam postao u Arch podforumu da mi otvaranje youtubeta i drugih stranica koje imaju flash/java sadrzaj povecaju aktivnost CPU na 100% iako imam RAM-a na pretek. Isti facebook u mobilnoj verziji koristi 1% CPU-a
-
Lutherus