Kul stvari koje nađemo na internetima
Moderator/ica: Moderatori/ce
- jurastublic
- Spol: M
Re: Kul stvari koje nađemo na internetima
Taman je ovo 

- Cooleech
- Moderator
@Abz & Jura, isti imamo rezultat. Svoj sam objavio jutros na faceu, samo mi iz nekog razloga nije htjelo shareat rezultat pa sam samo napisao koji je ispao. Inače, Jura, narcisoidniji si duplo od mene i četverostruko od Abz 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- PunkBastard
Ajde kad sam već postao link na test, mogu i rezultat:

I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- jurastublic
Nisam ja kriv što vam fali. Potrudite se malo!Cooleech je napisao/la:Inače, Jura, narcisoidniji si duplo od mene i četverostruko od Abz
"Hodor bre foobar"
- calisto053
- Moderator
`Take a Break` is a small application which can be used to (more or less) force users to take a break after a configurable work time, useful if something like a popup reminder is not effective for you.

http://www.webupd8.org/2015/12/take-bre ... -take.html
Take a Break works like this: you set the work time, break time and the effect. The application will then perform the action (effect) you've selected to take a break, after the work time expires.
Among the Take a Break "effects" (actions performed when the break begins) are: dim screen, rotate screen upside down, lock screen or just display a countdown message.

Kod: Označi sve
sudo add-apt-repository ppa:vlijm/takeabreak
sudo apt-get update
sudo apt-get install takeabreakhttp://www.webupd8.org/2015/12/take-bre ... -take.html
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Kreativni utikač/ adapter!
- jurastublic
"Hodor bre foobar"
"...may the force be with you..."