Ali meni DejaVu glađe izgledaju nego Vera....DoDo je napisao/la: Samo da kazem da ja volim na KDE staviti jos fontove Bitstream Vera Sans i Bitstream Vera Sans Mono tako da se dobije jos dodatan efekt glatkosti...
KDE fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: KDE fan club
- DoDo
- Spol: M
To je osobna stvar. Meni bas suprotno: bitstream mi izgledaju puno gladje - i super se uklapaju u bespin temu.Grof je napisao/la:Ali meni DejaVu glađe izgledaju nego Vera....DoDo je napisao/la: Samo da kazem da ja volim na KDE staviti jos fontove Bitstream Vera Sans i Bitstream Vera Sans Mono tako da se dobije jos dodatan efekt glatkosti...
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
Najbolje zaglađene fontove sam vidio na Xfce, nakon toga GNOME-u, a KDE na zadnjem mjestu.
Ono šro mi se kod Windowsa7 sviđa je task bar. Naime sviđa mi se da je u njemu samo ikona koja predstavlja program, sviđa mi se grupiranje i sviđa mi se da na preview mogu ugasiti program jer se pojavi ikonica X u kutu.
E, pa i za KDE to postoji i zove se:
plasmoid-smooth-tasks (bar kod mene na opensusetu)
Radi mrak i ima sve te funkcionalnosti + fino podešavanje sitnica i izgleda što pak Win7 naravno, nemaju
EDIT:
Na žalost - nestabilan je. Prilikom gašenja aplikacije na X u preview-u, sruši KDE...
E, pa i za KDE to postoji i zove se:
plasmoid-smooth-tasks (bar kod mene na opensusetu)
Radi mrak i ima sve te funkcionalnosti + fino podešavanje sitnica i izgleda što pak Win7 naravno, nemaju
EDIT:
Na žalost - nestabilan je. Prilikom gašenja aplikacije na X u preview-u, sruši KDE...
KDE 4.4 je uveo plasmoid sličnih mogućnosti kao nezavisni plasmoid dostupan na KDE-look.org. zvan STasks ili dorađeniji smooth-tasks. KDEmod4 prije 4.4 verzije je dolazio sa tim smooth tasksom i radio je dobro.

E vidiš, Microsoft si ne može priuštiti da mu se na Windowsima 7 raspadne desktop radi aero efekta, a nikad nisam vidio svrhu u onom flip switchu.Grof je napisao/la:Na žalost - nestabilan je. Prilikom gašenja aplikacije na X u preview-u, sruši KDE...
- DoDo
Onda je to nesto do tvojeg openSuSeta. Naime, taj plasmoid sam vrtio i na Fedori i sad na Kubuntuu i dosad ni jednom nije izazvao probleme.Grof je napisao/la: Na žalost - nestabilan je. Prilikom gašenja aplikacije na X u preview-u, sruši KDE...
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Isto mogu potvrditi kod sebe - ni jendan jedini problem s istim, već ga koristim par mjeseci. kavaDoDo je napisao/la:Onda je to nesto do tvojeg openSuSeta. Naime, taj plasmoid sam vrtio i na Fedori i sad na Kubuntuu i dosad ni jednom nije izazvao probleme.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Nije, ja mogu potvrditi da mi radi bez problema. Ovo gasenje na X u previewu radi bez trzaja, a kamo li rusenja.DoDo je napisao/la:Onda je to nesto do tvojeg openSuSeta. Naime, taj plasmoid sam vrtio i na Fedori i sad na Kubuntuu i dosad ni jednom nije izazvao probleme.
openSUSE 11.2 KDE 4.3.5
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Pa koji je onda jarac kod mene??stefan je napisao/la:Nije, ja mogu potvrditi da mi radi bez problema. Ovo gasenje na X u previewu radi bez trzaja, a kamo li rusenja.DoDo je napisao/la:Onda je to nesto do tvojeg openSuSeta. Naime, taj plasmoid sam vrtio i na Fedori i sad na Kubuntuu i dosad ni jednom nije izazvao probleme.
openSUSE 11.2 KDE 4.3.5
Bum probal ponovo.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Snimite si fancaaay Win7 i rješeni problemi 
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.