kaj ti radiš u crossvailia? i ako ne koja je firma?devil je napisao/la:stalno trazimo ljude i trazimo puno ljudi. ^^
Linux i posao - oglasi, savjeti, rasprave, iskustva
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Linux i posao - oglasi, savjeti, rasprave, iskustva
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
@shrike: da, radim u crossvallii kao sistemac vec skoro godinu dana.
@drone: uglavnom ne zovu ljude, osim ako je bas neko izuzetan, kao naprimjer ljudi koji su napravili neki jako jako dobar software koji koristimo.
@drone: uglavnom ne zovu ljude, osim ako je bas neko izuzetan, kao naprimjer ljudi koji su napravili neki jako jako dobar software koji koristimo.
- drone
- Moderator
Koliko nas je ovdje nezaposlenih, a nismo za škart?
Nešto baš razmišljam... jel glupa ideja da na ovom forumu napravimo temu sličnu ovoj ili u samoj ovoj temi nekakav sticky gdje bi tražili posao, pa ako ima neki forumaš koji nudi posao da odmah ima izbor kandidata? Ne znam postoje li neke prepreke. Mene uopće ne bi bilo sram staviti i svoj životopis sa svim podacima (iako nije baš nešto). Anonimnost će me zanimati kad dohvatim kalašnjikov i krenem u rušenje ovog svjetskog poretka
Gorku šalu na stranu, postavljam si pitanje, jesmo li mi koji nikako na zelenu granu stvarno toliko nesposobni ili čudni i problematični usprkos znanjima koje imamo (titule nebitne). K vragu, znam za sebe da sam iskoristiv i s ovim znanjima koje imam, a ostalo bi se dalo naučiti. I tko kaže da si kao zombi nakon 35-e? Kako je tako nešto uopće došlo na dnevni red!? A da ne spominjem kako sad masa poslodavaca najprije gleda dob, pa onda sve ostalo. Mogao bih cijeli dan... rant, rant
Ne valjaš kad imaš 25 jer nemaš iskustva, ne valjaš kad imaš 40 jer si Metuzalem s malo staža.
Ma... zanemarite.
Nešto baš razmišljam... jel glupa ideja da na ovom forumu napravimo temu sličnu ovoj ili u samoj ovoj temi nekakav sticky gdje bi tražili posao, pa ako ima neki forumaš koji nudi posao da odmah ima izbor kandidata? Ne znam postoje li neke prepreke. Mene uopće ne bi bilo sram staviti i svoj životopis sa svim podacima (iako nije baš nešto). Anonimnost će me zanimati kad dohvatim kalašnjikov i krenem u rušenje ovog svjetskog poretka
Gorku šalu na stranu, postavljam si pitanje, jesmo li mi koji nikako na zelenu granu stvarno toliko nesposobni ili čudni i problematični usprkos znanjima koje imamo (titule nebitne). K vragu, znam za sebe da sam iskoristiv i s ovim znanjima koje imam, a ostalo bi se dalo naučiti. I tko kaže da si kao zombi nakon 35-e? Kako je tako nešto uopće došlo na dnevni red!? A da ne spominjem kako sad masa poslodavaca najprije gleda dob, pa onda sve ostalo. Mogao bih cijeli dan... rant, rant
Ne valjaš kad imaš 25 jer nemaš iskustva, ne valjaš kad imaš 40 jer si Metuzalem s malo staža.
Ma... zanemarite.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
@drone, odlična ideja. Naslov "tražim posao", ukratko životopis ali bez detalja i podataka i onda PP-om neka krene ponuda i potražnja. Ovo je pravo mjesto gdje se okupljaju pravi ljudi (kako poslodavci, tako i posloprimci). Otvaraj temu i brzo ćemo se priključiti. Ja imam posao ali nikada ne prestajem tražiti nešto bolje. A ako jednoga dana postanem poslodavac, znati ću gdje pronaći kvalitetne kadrove. Samo tražioci posla neka se ukratko predstave i navedu svoje sposobnosti. Bez puno čavrljanja i komentiranja. Vjerujem da će poslodavci ovdje naći sve što im treba. I držim ti fige, btw.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- drone
- Moderator
Bez razmišljanja bih prihvatio posao kod tebe, a i dao ti zaposlenje. Nažalost, mislim da nećemo biti u toj poziciji. Sorry, danas mi je dan neki šugavVl@do je napisao/la:@drone, odlična ideja. Naslov "tražim posao", ukratko životopis ali bez detalja i podataka i onda PP-om neka krene ponuda potražnja. Ovo je pravo mjesto gdje se okupljaju pravi ljudi (kako poslodavci, tako i posloprimci). Otvaraj temu i brzo ćemo se priključiti. Ja imam posao ali nikada ne prestajem tražiti nešto bolje. A ako jednoga dana postanem poslodavac, znati ću gdje pronaći kvalitetne kadrove.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2010-... Arch
2010-... Arch
gle, crossvallia trazi ljude i trazit ce, trazi kvalitetne ljude, ljude koji znaju i zele raditi, radi se od doma kaj je super, radno vrijeme nije od do nego je fixno kak se dogovorite(ili kak nam fali ljudi u smjenama)
ima puno posla, trazi se dosta znanja... ali se isplati probati. ako nista drugo da vidite kolko znate.
firma je super, ekipa jos bolja...
ja prezadovoljan + puno ljudi zna vani za firmu tak da moze biti izuzetna otskocna daska(samo nemojte to NIKAD reci an razgovoru za posel
) - u prvih par mjeseci u firmi su me kontaktirali google, amazon i dell koje sam naravno odbil 
ima puno posla, trazi se dosta znanja... ali se isplati probati. ako nista drugo da vidite kolko znate.
firma je super, ekipa jos bolja...
ja prezadovoljan + puno ljudi zna vani za firmu tak da moze biti izuzetna otskocna daska(samo nemojte to NIKAD reci an razgovoru za posel
Podržavam ideju. Dapače, mogli bi razviti neki FOSS servis za zapošljavanje. Zamislimo posao.linuxzasve.com na kojem stoje životopisi linuxaša koji traže posao, a koji isto može i hostati oglase od firmi vezane za branšu. Što kažete?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
OK, skeptičan sam do bola. Zašto bi odbio google ili amazon?devil je napisao/la: ja prezadovoljan + puno ljudi zna vani za firmu tak da moze biti izuzetna otskocna daska(samo nemojte to NIKAD reci an razgovoru za posel) - u prvih par mjeseci u firmi su me kontaktirali google, amazon i dell koje sam naravno odbil
jer bi za amazon moral ici u Dublin, google u zurich/dublin/london, a dell u montpellier. a imam klinca, kupil sam tu stan i zena jos nije s faksom gotova, jednostavno se nisam htel seliti.shrike je napisao/la:OK, skeptičan sam do bola. Zašto bi odbio google ili amazon?devil je napisao/la: ja prezadovoljan + puno ljudi zna vani za firmu tak da moze biti izuzetna otskocna daska(samo nemojte to NIKAD reci an razgovoru za posel) - u prvih par mjeseci u firmi su me kontaktirali google, amazon i dell koje sam naravno odbil
- drone
- Moderator
Trebali bi nešto, ali nije nova ideja: http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 96#p118773shrike je napisao/la:Podržavam ideju. Dapače, mogli bi razviti neki FOSS servis za zapošljavanje. Zamislimo posao.linuxzasve.com na kojem stoje životopisi linuxaša koji traže posao, a koji isto može i hostati oglase od firmi vezane za branšu. Što kažete?
2010-... Arch
2010-... Arch