čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
mogao si to odmah nazvati susretom umirovljenika :p
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Dođi podruži se s namashrike je napisao/la:mogao si to odmah nazvati susretom umirovljenika :p
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Pozdrav, ljudovi! Upravo stigao doma s pivuše. Malo se slavi, ipak, nije da svaki dan najaviš otkaz! 
Da, dobro ste pročitali. Nakon skoro puna dva miseca rada u Links r. d., došlo je vrime da ih zauvik napustim!
Iduća subota mi je zadnji radni dan kod njih, dan na koji se baš i neću naradit.
Da nebi bilo "lini dalmatinci";
radit po 12+ sati dnevno, bit pod konstantnim presingom i stresom, neplaćanje prikovrimenih, grintanje na svaku pi*dariju koju ne znaš (jer ti nitko nije rekao, pa i one za koje ti je samo jednom rečeno/pokazano), opaske od 100 kn na plaći za 5 minuta (prvog) zakašnjenja na prijavu (ne na posao, a iduća je dupla), prebacivanje svakakvih poslova na logističara i neustupanje pomoći čak i za najbanalnije stvari tipa "Di se nalazi to i to?", te još hrpa sitnih detalja, doveli su me do ovakve odluke i smatram da kasnim dobrih misec dana s njom!
No, bolje ikad nego nikad!
Eto, od iduće subote, falatigabože, sretno sam nezaposlen!
Da, dobro ste pročitali. Nakon skoro puna dva miseca rada u Links r. d., došlo je vrime da ih zauvik napustim!
Iduća subota mi je zadnji radni dan kod njih, dan na koji se baš i neću naradit.
radit po 12+ sati dnevno, bit pod konstantnim presingom i stresom, neplaćanje prikovrimenih, grintanje na svaku pi*dariju koju ne znaš (jer ti nitko nije rekao, pa i one za koje ti je samo jednom rečeno/pokazano), opaske od 100 kn na plaći za 5 minuta (prvog) zakašnjenja na prijavu (ne na posao, a iduća je dupla), prebacivanje svakakvih poslova na logističara i neustupanje pomoći čak i za najbanalnije stvari tipa "Di se nalazi to i to?", te još hrpa sitnih detalja, doveli su me do ovakve odluke i smatram da kasnim dobrih misec dana s njom!
No, bolje ikad nego nikad!
Eto, od iduće subote, falatigabože, sretno sam nezaposlen!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- calisto053
- Moderator
Cooleech je napisao/la:Eto, od iduće subote, falatigabože, sretno sam nezaposlen!
WTF?! Žap mi je, stari. Nadam se da ti je piva fino legla... Da smo si bliže sad bi drmnuli jednu ledenu!
Ovo nije življenje, ovo je go*no od života
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Cooleech
- Moderator
Viruj mi, brate moj po pivi, ovo je život - guštat u slobodi, miru pa i besparici! Bolje i to od rada za firmu koja je zapravo r. d. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Uf
a niš, što ti je dalje u planu cooleech?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- audiosl4ve
ako znas svoj posao brzo ces naci nesto, samo nemoj odustati 
Ako te ide programiranje probaj na onim online projekt stranicama napravit nesto. Frend je bio radio nekom liku preko toga igricu za fb di lizes sladoled i to je onako lagano kad je stigao radio, imao je i vise nego dovoljno vremena. I na kraju dobio 500-ak dolara za to, a nije se namucio nes pretjerano.
Ako te ide programiranje probaj na onim online projekt stranicama napravit nesto. Frend je bio radio nekom liku preko toga igricu za fb di lizes sladoled i to je onako lagano kad je stigao radio, imao je i vise nego dovoljno vremena. I na kraju dobio 500-ak dolara za to, a nije se namucio nes pretjerano.
- Suko
- Site Admin
Drzi se Cooleechu! Nadam se da ce ti nesto uskoro uletiti.
- Cooleech
- Moderator
Ma, snaći ću se već, ne brinem se oko toga previše. 
Evo nešto je*eno dobro - vidiš što sve čovik nađe na netu kad je slobodan
Evo nešto je*eno dobro - vidiš što sve čovik nađe na netu kad je slobodan
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Puno puta sam razmišljao o tome, ali onda prespavam i sutra opet odem na posao (i tako već 30-ak godina).
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe