čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Ima li neko iskustvo sa Škodom Yeti 2,0 TDI 4x4?
Kvarovi, kakva je na cesti, svakih koliko treba obaviti veliki servis i sl.?
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Nemam sa Yeti, ali sa škodama još od 110-ke (70-ih) pa do felicije (90-ih) imam jako loša iskustva. Ne vjerujem da se sa novim modelima što promijenilo.
Ona stara Škoda 1000 MB je slovila kao 1000 malih briga.
Ona stara Škoda 1000 MB je slovila kao 1000 malih briga.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Ma to su dva različita svijeta. Mi u firmi zadnjih desetak godina imamo Octavie i čisto su ok i izdržljivi auti... ali nemamo niti jednu sa pogonom na sva četiri kotača (heldex) i tim 2.0 TDI CR motorima pa me zanima trajnost i troškovi održavanja tog dijela auta.
yeti 4x4 se meni dosta svidio zapravo, upće neloš auto ako je suditi po recenzijama. Osobna iskustva nemam a isto bih volio čuti od nekog drito kako jebertone je napisao/la:Ma to su dva različita svijeta. Mi u firmi zadnjih desetak godina imamo Octavie i čisto su ok i izdržljivi auti... ali nemamo niti jednu sa pogonom na sva četiri kotača (heldex) i tim 2.0 TDI CR motorima pa me zanima trajnost i troškovi održavanja tog dijela auta.
Može li više detalja? koliko je to jednostavno podesiti? Primarno me zanima reprodukcija filmova na monitoru/tv-u sa andorid mobitela.iweb je napisao/la:imam s Google castom. Lijepo radi. Eto
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Imam iskustva s televizorima koji imaju ugrađen Cast/DLNA i njih samo spojiš na WiFi. Čim ti je Android na istom WiFiju, moći ćeš castati iz aplikacija koje podržavaju Cast.
YouTube, Netflix i slični super rade. Mislim da ti i VLC ima Cast ugrađen, ali nisam siguran. Ako i nema, postoji aplikacija LocalCast s kojom možeš svašta castati. U principu, svaka aplikacija koja podržava castanje će imati gumb za to na kojem ćeš moći izabrati uređaj.
Castanje cijelog ekrana ti je ugrađeno u Android i Cast radi s bilo kojim DLNA-baziranim uređajem. Imaš takvih dosta jeftino na eBayu, ali Chromecasti su pouzdano dobri i lagano se spajaju (uključiš u TV i spojiš na WiFi preko Google Home aplikacije).
Ako ti se pravi vlastiti DLNA prijamnik, možeš, ali ćeš izgubiti živaca i vremena. (Ima nekih dodataka za Kodi, ali iz mog iskustva dosta loše rade. Možda se stanje promijenilo doduše.)
Nadam se da ti ovo pomaže
YouTube, Netflix i slični super rade. Mislim da ti i VLC ima Cast ugrađen, ali nisam siguran. Ako i nema, postoji aplikacija LocalCast s kojom možeš svašta castati. U principu, svaka aplikacija koja podržava castanje će imati gumb za to na kojem ćeš moći izabrati uređaj.
Castanje cijelog ekrana ti je ugrađeno u Android i Cast radi s bilo kojim DLNA-baziranim uređajem. Imaš takvih dosta jeftino na eBayu, ali Chromecasti su pouzdano dobri i lagano se spajaju (uključiš u TV i spojiš na WiFi preko Google Home aplikacije).
Ako ti se pravi vlastiti DLNA prijamnik, možeš, ali ćeš izgubiti živaca i vremena. (Ima nekih dodataka za Kodi, ali iz mog iskustva dosta loše rade. Možda se stanje promijenilo doduše.)
Nadam se da ti ovo pomaže
Kum ima takovu. Nedavno se pošteno istovario za EGR. I to nakon kompleksnog istraživanja, jer on pozna sve i svakog. Ozbiljno.bertone je napisao/la:Ima li neko iskustvo sa Škodom Yeti 2,0 TDI 4x4?
Ne sjećam se jel bilo 300 E ili 3 soma kuna. Osim toga fauve kao fauve. Iako nisam sklon VW-u, novi su Škodilaci eonima daleko od onih Felicija, Stodesetki ili TisućuMB.
I da, malen auto, zapravo. Pogotovo za one s djece komada 3.
Where there is a gui there's a way.
Hvala iwebe na info:)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ako zna koga u Čakovcu a tko bi radio ili pomogao u azilu za peseke: http://lokalni.vecernji.hr/gradovi/azil ... pasti-5175 Molim da dijelite, valjda ima netko za malene slatkiše:)