A jeste zamračili i ispljuvali linux

Pa i windows ima problema. Recimo dva laptopa s kojima sam se susreo s pred instaliranim win. , Acer aspire 5, koji je odličan laptop s 8GB RAMa, ni pod razno ne smije ići na spavanje ili hibernaciju. Jednom sam ga jedva probudio. A ASUS koji je trebao biti bolji izbor, za nešto više novca (ne sjećam se koji je model), je ispao takvo smeće. Ima nekih problema sa grafičkom valjda, stalno neko treperenje ekrana-kockice raznih boja. A radi se o GTX950 kartici.
Mišljenja sam da je sve to tu negdje u cijeni. Ako želiš nešto tip-top uzmi za puno novca jabuku, ako želiš nešto srednje uz dosta novca, uzmi win. A ako želiš nešto SLOBODNO i besplatno, ili uz malo novca, tu je Linux.
I radi se naravno o tome koji put ili koji softver podržavamo, linija lakšeg otpora ili linux.
Linux mi zadovoljava sve moje potrebe, kao jednog običnog korisnika. I ne kužim šta vas kao administratore jednog foruma o linuxu... nađite si ženu

Šala
Da distre imaju probleme zato što ih ima sto, treba to nekako ujediniti i podignuti kvalitetu. Dečki koji ih izrađuju kao da ne kuže da kvantiteta i kvaliteta ne idu zajedno.
Tko živi u nadi umire u gov....