Squeeze - moja iskustva, pitanja, komentari
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Squeeze - moja iskustva, pitanja, komentari
Imaš izbornik za Kratice Tipkovnice pa tamo podesi.
Jel se zna odprilike kad bi Squeeze mogao postati stable?
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 570#p76755rem je napisao/la:Jel se zna odprilike kad bi Squeeze mogao postati stable?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
http://blog.schmehl.info/Debian/bugs-closed-for-squeeze149 862 - that's the number of bugs closed after Lenny got released
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Skinuo sam Faenza ikone i baš sou mi ok .ali:kako da ovo promjenim u Debian ikonu swirl?
Inače ih sve mogu promjeniti u glavnom izborniku ali ovu nikako

Inače ih sve mogu promjeniti u glavnom izborniku ali ovu nikako
- Privitak/ci
-
- Prikaz_zaslona.png
- (6.13 KiB) Preuzeto 573 puta.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Ima u arhivi skriptica kojom se mogu mjenjat ikonedomi je napisao/la:Skinuo sam Faenza ikone i baš sou mi ok .ali:kako da ovo promjenim u Debian ikonu swirl?
Inače ih sve mogu promjeniti u glavnom izborniku ali ovu nikako![]()
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
- glaskoncILLa
rekao bih da se ta ikona zove start-here.(ili png ili jpg), najlakse ces ju zamijeniti ako nazoves debian swirl ikonu start-here.(ili jpg ili png) i kopiras je preko originalne.
ova se vjerojatno nalazi u ~/.icons/ime_teme/places/start-here.(nesto)
ako nisu u istom formatu, odnosno jedna je png a druga jpg, onda onu originalnu moras obrisati.
ova se vjerojatno nalazi u ~/.icons/ime_teme/places/start-here.(nesto)
ako nisu u istom formatu, odnosno jedna je png a druga jpg, onda onu originalnu moras obrisati.
ono sto je vazno naglasiti je da je dosta bug fixeva koji nisu debian specificni otislo i upstream projektima, odnosno to nije korisno samo za debian, nego za sve.sumski je napisao/la:http://blog.schmehl.info/Debian/bugs-closed-for-squeeze149 862 - that's the number of bugs closed after Lenny got released
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- Branimir
- Spol: M
- Kontakt:
Malo sam drljal po kernelima, probao liquorix recimo i nisam primjetio ništa konkretno u odnosu na 2.6.32-5 kernel koji "dođe" sa squeezom - što se brzine tiče, jedino me iritiralo što sad kad stavim kantu u suspend, bilokojom tipkom na tastaturi bi se upalilo računalo. Možda fora i ok nekima, al imam mačka doma i kad me nema u kući on zna pretrčat preko tastature... kava
Nu eto maknuh se sa liquorixa i komp se pali nakon suspenda preko power dugmeta ponovno.
I tak...
Nu eto maknuh se sa liquorixa i komp se pali nakon suspenda preko power dugmeta ponovno.
I tak...
- retsam
Ja bi se više brinuo oko miše nahgo tipkovniceBranimir je napisao/la:Malo sam drljal po kernelima, probao liquorix recimo i nisam primjetio ništa konkretno u odnosu na 2.6.32-5 kernel koji "dođe" sa squeezom - što se brzine tiče, jedino me iritiralo što sad kad stavim kantu u suspend, bilokojom tipkom na tastaturi bi se upalilo računalo. Možda fora i ok nekima, al imam mačka doma i kad me nema u kući on zna pretrčat preko tastature... kava
I tak...
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- Branimir
- Kontakt:
koji je ovo jezik????!?retsum je napisao/la:...miše nahgo..