why?Medojedni jazavac je napisao/la:Ja se slazem sa maxom. Fax je najveca laz ikad.
Svjedočanstva
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Heisenberg
Re: Svjedočanstva
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Opet ste temu uneredili 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Ma genijalci ne citaju sve pa onda nisu moj post dobro interpretirali. Evo sad sam ispravio pa ne bi trebalo biti problema 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Bolja mi je ipak bila ona prva verzijamax360se je napisao/la:Ma genijalci ne citaju sve pa onda nisu moj post dobro interpretirali. Evo sad sam ispravio pa ne bi trebalo biti problema
- Heisenberg
Bertone je napisao/la:Bolja mi je ipak bila ona prva verzijamax360se je napisao/la:Ma genijalci ne citaju sve pa onda nisu moj post dobro interpretirali. Evo sad sam ispravio pa ne bi trebalo biti problema
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Imam problem sa instaliranim Mintom 13 xfce a to su da svi browseri ne prikazuju stranice kako treba tj.sve je pošemereno instalirao sam Ati drivere jer ima ati hd 6450 ali opet isto .samo sam se uvalio sa tom instalacijom to je moja zadnja drugome 
zole052 je napisao/la
meni prijatelj instalirao LINUX mint i ništa nevalja evo sad kad pretražujem net preko chroma , chromiuma ili firefoxa dupla mi se slika ne rade mi one male blesave igrice na facebooku , pa sam bio ostao bez zvuka a kupio sam novi komp sad mi je žao što nisam kupio i window sa njime .
jbg čovjek se uči dok je živ !!
jbg čovjek se uči dok je živ !!
- Abzeenth
- Site Admin
A na forum si se registrirao samo da to napišeš, ili ipak želiš da ti netko pokuša pomoći?
pa želio bi da mi netko pomogne ako je to moguće
Onda lijepo otvori temu prema pravilima forumazizi78 je napisao/la:pa želio bi da mi netko pomogne ako je to moguće
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.