PsyTrance je napisao/la:Nema beda, tu smo da si pomognemo
Jel to znači da ću sada moći lajkati slike moje zgodne prijateljice, i ne brinuti dali će to istog trena vidjeti svi moji prijatelji..?
Moderator/ica: Moderatori/ce
PsyTrance je napisao/la:Nema beda, tu smo da si pomognemo
Ma zezao sam se samo.PsyTrance je napisao/la:Tako je, na zidu ti se neće objavljivati svaka moguća sitnica koju napraviš na fejsu (ono što sakriješ naravno). Privatnost je ipak na neki način zaštićena
Ajde, nisam toliko neupućen..PsyTrance je napisao/la:Samo pamet u glavu, da iza slika "zgodne prijateljice" ne sjedi "zgodni prijatelj"
A kako netko vidi tvoj profil možeš vidjeti tako da odeš na svoj profil, u gornjem desnom kutu klikneš gumb "View As..." i upiši ime prijatelja
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
pametan čovjek. nekad sam imal život a onda mi je neka budala rekla da otvorim facebook.max360se je napisao/la:Ja Facebook nikad nisam ni imao, niti ga zelim imati.