čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
mislim da ima negdje tema na forumu oko tih stikova, možda je tkogod spomenuo nešto oko toga. Iako, ako je neki bit flipan na fw da je stick RO, sumnjam da češ lagano to korigirati.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Lutherus
- Spol: M
jesu ga zakmplicirali sa tim e zaba stikovima
imah Fedoru u dual-bootu, meh, ništa posebno. sinoć stavio Ubuntu 19.04, djeluje mi zasad kulno, ali vuče me sve da Debian stavim :\
#TeškoživotniProblemi
#TeškoživotniProblemi
- Lutherus
Kak tin je radil dnf na fedori? Meni se uzasno vukel i fakat predugo trebalo da se aplikacije instaliraju pa nakraju koristil flask repozitorij.
relativno ok. koristio sam onaj neki dnfdragora program za updateove, a sam dnf je solidno radio.
- Lutherus
bil postavil pitanje na fedora forumu vele ovisi. ponekad je spor ponekad nije. sad neznam, ocito ja nemam srece sa fedorom jerm i je stalno samo ok ali nikad nista posebno
Ubuntu 19.04. je zasad mila majka. Instaliraš, sve odma radi, prst u uvo i pivaj 
Neka tako i ostane da imam jedan uvijekradeći os za nedajbožni slučaj kad update currenta prođe rđavo
Neka tako i ostane da imam jedan uvijekradeći os za nedajbožni slučaj kad update currenta prođe rđavo
- Lutherus
Ja sam dosta negodoval kad je kolega predlozil da radne stanice prebacimo na ubunut. nakon 2 tjedna sam bil presretan. ima sve alate koje koristimo i vecina toga radi sad odma sad i moze se odma sad koristiti i netreba 50 sati rada da se upogoni zmorp. Za po doma je vec druga stvar a i tu lagano tezim onome bitno da radi i daj film.
- Lutherus
Mijenjam config filove. Neki nisu promijenjeni od 2011 
Lutherus je napisao/la:Mijenjam config filove. Neki nisu promijenjeni od 2011
gad dem, dobro da ti radi još to sve sa svim tim legacy stavkama
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!