openSUSE 13.1
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 13.1
Dovoljan je zypper dup, nema potrebe za prešaltavanjem repoa. Factory je već odmaknul (negdi i podosta) od 13.1
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Super, onda ide na virtualku.... a za doma ipak čekam release.sumski je napisao/la:Dovoljan je zypper dup, nema potrebe za prešaltavanjem repoa. Factory je već odmaknul (negdi i podosta) od 13.1
Ja ću počekati 2-3 tjedna nakon releasea.Grof je napisao/la:Super, onda ide na virtualku.... a za doma ipak čekam release.
Zadnjih 5-6 izdanja je pokazalo da je to dobra praksa
Ali ti svakako daj dojmove iz virtualke!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Ma, da, da.. to s malim odmakom od release je meni "pod normalno"stefan je napisao/la:Ja ću počekati 2-3 tjedna nakon releasea.Grof je napisao/la:Super, onda ide na virtualku.... a za doma ipak čekam release.
Zadnjih 5-6 izdanja je pokazalo da je to dobra praksa
Ali ti svakako daj dojmove iz virtualke!
ovaj RC1 radi normalno, kao i 12.3. Lancelot se bio jednom srušio kad sam neku aplikaciju zastartal...
Nema neke bitne razlike u odnosu na 12.3 po pitanju izgleda. Sumski je zaista fino sredio tu origigi temu. Jednostavno - paše!
Apper radi fino, iako ona ikonica u tray-u malo podsjeća na bubu (bug) pa imam osjećak kao da stalno prijavljuje bugove
Nakon instalacije GuestAdditionsa od VBoxa 4.3, ne rasteže se ekran pri resizeingu VBox prozora. Moguće da će trebati novije izdanje VBoxa koje podržava ovaj kernel....
Obavezno isprobaj novitete: plasma-nm, phonon-backend-vlc, homerun, lightdm-kde-greeter....
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
E to treba sve fino nabrojat i izreklamirati..sumski je napisao/la:Obavezno isprobaj novitete: plasma-nm, phonon-backend-vlc, homerun, lightdm-kde-greeter....
Je li koristite btrfs filesystem i kako se ponaša, pošto koliko sam razumio više ext4 neće biti defaultni?
Ne koristim btrfs jer mi ne treba. Čak mislim da je sporiji u respondu od Ext4 sustava za desktop potrebe...SuSe je napisao/la:Je li koristite btrfs filesystem i kako se ponaša, pošto koliko sam razumio više ext4 neće biti defaultni?
btrfs je sporiji od više manje svih operativnih sustava i manje stabilan. Zadnje recenziej koje sam vidio, to sporije je bilo bitno sporije tako da ne vidim ikakv razlog zašto bi se koristio.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
zbog cega ce onda btrfs biti defaultni na suseu?shrike je napisao/la:btrfs je sporiji od više manje svih operativnih sustava i manje stabilan. Zadnje recenziej koje sam vidio, to sporije je bilo bitno sporije tako da ne vidim ikakv razlog zašto bi se koristio.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.