čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Re: čavrljanje 2.0
@mist znam ju još uvijek na pamet 
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
A tko se sjeća ovog? 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Vrag im odnio tajnu velike moći 
Nema veće religije od istine!
- holden
a i ovog sam se nagledao:
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- Cooleech
- Moderator
Inspiriran donedavnim potpisom jedne naše članice foruma, napravio sam maleni poster za svoje novo radno mjesto... 
Poster
Poster
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Odličan poster! To bi trebalo isprintati kao bumper sticker i koristiti kao znak raspoznavanja LZS članova 
- Abzeenth
- Site Admin
Super je

(Za one koji možda ne znaju, to nije moja ideja, već citat iz parodije ERB - Bill Gates vs Steve Jobs. Na kraju ih, naravno, računalo pogonjeno Linuxom "pobijedi"
a ta rečenica je u engleskom igra riječi, jer se "I thought you knew" izgovara jako slično kao "I thought you GNU". Eto, za slučaj da nekom nije jasno u čemu je "fora", sad valjda kužite pa možete cijeniti Cooleecha i njegov coolness
)
(Za one koji možda ne znaju, to nije moja ideja, već citat iz parodije ERB - Bill Gates vs Steve Jobs. Na kraju ih, naravno, računalo pogonjeno Linuxom "pobijedi"
@salkof
.. da ne offtopičarim ljudima po temi o TriOS-u, bum ovdje napisao par prigodnih

.. da ne offtopičarim ljudima po temi o TriOS-u, bum ovdje napisao par prigodnih
Istina da je post skraćen i da je misao izvučena iz konteksta, ali slobodno (i javno) kao jedan od simpatizera ove distribucije, priznaj da će u budućnosti postojati samo jedna linux distribucija.. ona Unova.salkof je napisao/la:ma nisam za ukidanje ičega niti ikome branim da radi što želi niti ikome branim da ne radi što želi...samo smatram da je rasipanje ljudstva na milijun i po distribucija šteta...