Znaci li to da si se napokon smirio samo s jednom (distrom)?oldman je napisao/la:@ Bertone,Jesi li i mene uračunao?
Ubuntu ili Mint ili nesto trece?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Odg: Ubuntu ili Mint ili nesto trece?
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Re: Ubuntu ili Mint ili nesto trece?
Oldman, ne mogu virovati da si odbacio Puppy?!
Nema veće religije od istine!
- oldman
Ovako! eOS je na svom SSD disku od 60GB i polako ga dotjerujem. Laptop je "traktor" Dell D630 nVidia. Sviđa mi se kod njega, da izvlačiš bez problema HDD i DVD pogon za koji imam modul za HD. Kako nisam IT stručnjak, svaki sistem ima svoj disk zbog manje kemijanja i komplikacija.
Ostalo isprobavam , pa sam neki dan probao Mint 17 i Ubuntu 14.04. Mint mi je puno bolje legao.
Kako sam godinama na OS Xu, a polako se razvodnjava, sve mi se više smješi Linux. Ovako se učim (pod stare dane) na drugi OS.
@ dupin, ne sjećam se da sam ga koristio. Možda jesam probao pa mi se nije dopao, tako da sam i zaboravio.Znam da sam ih dosta probao, ali nisu mi legle.
Ostalo isprobavam , pa sam neki dan probao Mint 17 i Ubuntu 14.04. Mint mi je puno bolje legao.
Kako sam godinama na OS Xu, a polako se razvodnjava, sve mi se više smješi Linux. Ovako se učim (pod stare dane) na drugi OS.
@ dupin, ne sjećam se da sam ga koristio. Možda jesam probao pa mi se nije dopao, tako da sam i zaboravio.Znam da sam ih dosta probao, ali nisu mi legle.
@Oldman, Dupin te je vjerojatno zamijenio sa Staromodnim.. on je bio na Puppyu 
- oldman
Pa, možda sam i ja staromodan. 
Bertone, svaka čast. Ti još nisi poša na kvasinu kao ja.
Nema veće religije od istine!