VirtualBox
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: VirtualBox
COD2 radi preko Wine-a ako se ne varam...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
-
csx
opa.. hvala na informaciji... budem proba instalirati ga u toku dana ^^
EDIT: evo instalira al izgleda da punkbuster zeza za online igranje... e da... i patch 1.3 nisam moga normalno instalirati prek winea već sam morao kopirati cod2 folder iz win ...(mogao sam ali nakon "instalacije" kao da se ništa nije dogodilo)
EDIT: evo instalira al izgleda da punkbuster zeza za online igranje... e da... i patch 1.3 nisam moga normalno instalirati prek winea već sam morao kopirati cod2 folder iz win ...(mogao sam ali nakon "instalacije" kao da se ništa nije dogodilo)
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Malo proguglaj što se tiče toga, možda treba malo uštimavanja da proradi... A ako ne, Cedega 6.0 ili CrossOver vrte COD2 glatko kao na Window$ima...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
-
csx
imam jedno pitanje... kako u VBu hostat /dev/cdrom1 a ne cdrom kak pise tamo ?
Pogledaj poglavlje
8.5. VBoxManage modifyvm
u helpu od Vboxa.
Trebalo bi ići na terminalu kao:
prouči malo tamo, mada mi je čudno da ti ne da u listi od Host CD/DVD drive...
8.5. VBoxManage modifyvm
u helpu od Vboxa.
Trebalo bi ići na terminalu kao:
Kod: Označi sve
vboxmanage modifyvm -dvd uuidRe: VirtualBox
Kako namjestiti usb na vboxu.
Postavio sam sve kako piše na ovom postu. Kada pokrenen vbox i winxp pokaže mi se ikona usb-a u system trayu i zvak kada ga odjavim ili ponovno prijavim,
ali ma my computer nema ništa.
Postavio sam sve kako piše na ovom postu. Kada pokrenen vbox i winxp pokaže mi se ikona usb-a u system trayu i zvak kada ga odjavim ili ponovno prijavim,
ali ma my computer nema ništa.
A kada u VirtualBoxu klikneš na Settings, pa na USB, što ti napiše? Neku grešku ili te pusti u dialog da enabliraš USB i USB 2.0 podršku?
Pusti me da enabliram usb.
Jučer sam se malo zabavljao sa time i skužio sam da mi radi usb, ali neće tv kartica (preko usb-a), a do sada sam samo sa njom pokušavao. Jel zna netko u čemu bi mogao biti problem.
TV kartica je Pixelview prolink PlayTV 500 DVB-T USB 2.0
Na gogle-u sam tražio linux drivere za tu karticu, ali nema ništa.
Jučer sam se malo zabavljao sa time i skužio sam da mi radi usb, ali neće tv kartica (preko usb-a), a do sada sam samo sa njom pokušavao. Jel zna netko u čemu bi mogao biti problem.
TV kartica je Pixelview prolink PlayTV 500 DVB-T USB 2.0
Na gogle-u sam tražio linux drivere za tu karticu, ali nema ništa.
kada u virtualboxu idem device > install guest additions prvo mi kaze da ne moze naci (u neka dva foldera) onaj iso sto mu je potreban pa me pita da li da ga downloada sa neta pa onda malo ceka pa izbaci Failed to download the VirtualBox Guest Additions CD image Connection timed out.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Čudno da ga ne može naći... kako si instalirao VirtualBox (iz paketa?) koja verzija VirtualBoxa?zzankola je napisao/la:kada u virtualboxu idem device > install guest additions prvo mi kaze da ne moze naci (u neka dva foldera) onaj iso sto mu je potreban pa me pita da li da ga downloada sa neta pa onda malo ceka pa izbaci Failed to download the VirtualBox Guest Additions CD image Connection timed out.
Ja nikada nisam naišao na takve probleme da ne može instalirati guest additions. Ni na Windozama ni pod Linuxom