ostavka

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

glaskoncILLa

Re: ostavka

Post Postao/la glaskoncILLa »

zole052 je napisao/la:Grofe imas pravo... problem je sto mi hrvati ne vjerujemo u sustav koji da se razumijemo je trul tako da nema ni smisla puno vjerovati.

A sto se tice Spanjolske, pa ljudi moji jeste li kada bili u finskoj, ja nisam ali sto je sjevernije to su ljudi zatvoreniji i otudjeniji (iskustvo iz njemacke i svicarske i norveske). Totalno drugi mentalitet, ja se ne bi mogao naviknuti. Istrijan sam a prakticki sam pola zivota proveo u Splitu tako da sam u dusi juznjak, nikada se ne bi naviko na onaj sjevernjacki mentalitet. Ona izreka "sto juznije to tuznije" vrijedi samo u materijalnom smislu a za sve ostalo vrijedi obrnuto "sto juznije to veselije" :thumbs
malo sjevernjacke muzike.. :)

http://www.youtube.com/watch?v=CUuvIi3UFK4
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
shicy
Spol: M

Post Postao/la shicy »

sjevernjačke? in flames xD
zole052

Post Postao/la zole052 »

iv@n je napisao/la: Ima i u tome sigurno nešto, odmah mi na pamet pada uhićenje Petrača i njegove JAVNE prijetnje hrvatskom ministru! Jedan veliki mafijaš na javnoj televiziji Sanaderu poruči da je "potpisao svoje političko samubojstvo"!? Dragi bog zna što se sve nalazi iza ovoga i tko je umješan. Mi ostali možda nećemo nikada niti saznati.
E ako je ovo istina onda smo postali prava banana drzava u punom smislu rjeci gdje lokalni kvazi mafijasi smjenjuju drzavnu vlast...

Jel da se smijem ili da suzu pustim :lol:
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show ... 1245535201
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Ma evo jedna prigodna :lol_ljut
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

Gigolo je napisao/la:Domovina i država su dva različita pojma. Ja jako volim moju domovinu Hrvatsku, ali ne i ovu državu!
Jel mi možeš to objasnit? :-)
Kako voliš domovinu, a kako isto tako ne voliš državu? :misli
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
tartaglia

Post Postao/la tartaglia »

Znači idealna kombinacija je: narodnost hrvat + finsko državljanstvo rofl
Avoid the Gates of Hell. Use Linux!
shicy

Post Postao/la shicy »

4ndY je napisao/la:
Gigolo je napisao/la:Domovina i država su dva različita pojma. Ja jako volim moju domovinu Hrvatsku, ali ne i ovu državu!
pod pojmom država vjerojatno smatra vladajuću garnituru i odnos iste prema "malim" ljudima
Gigolo

Post Postao/la Gigolo »

4ndY je napisao/la:
A šta se tu ima objašnjacati. Siguran san da je za vrime 2. svj. rata bilo puno švaba koji su volili svoju Domovinu, ali ne i 3. rajh!
Nemogu voliti državu u kojoj narod kopa po smeću. Jeli znaš kako se živi s prosječnom mirovinom? A koliko ljudi nema ni to, već nekoliko stotina kuna misečno. Di je blagostanje koje je obećava Franjo? Ja ga ne osjećan. A nemogu ni zaboraviti Francekovo veličanje NDH i fašizma!! Ja san uvjereni antifašist i iritira me veličanje klanja!
madone

Post Postao/la madone »

U jebate koja rasprava ?

Čak sam saznao da smo u ku**u.

Ja vam javim šta se dešava kad pitam Luku Šabana (pardon šamana) i Čarobnjaka.

Ako svijet ne propadne ili se ne odselite prije toga.
x_sport

Post Postao/la x_sport »

Ma nije ni stvar u tome sto tko velica,danas je to sve samo retorika....Jucer sam gledao Otvoreno, i opet retorika ostaje ista...Napad je najbolja samoobrana."Mi smo ovo a vi ste ono...", danas postaje toliko nebitno, jer je stanje takvo da treba raditi i samo raditi. Danas sam bas citao komentare na tportalu od ljudi, pa to je strasno...Vrtile su se gluposti tipa mi hrvati, tamo neki slovenci, srbi i slicno... Pa ljudi nije bit u tome, bit je da probamo pomoci jedni drugima u ovo krizno vrijeme, a ne da se jos vise otudjujemo.

Statistike kazu da prosjecni gradjanin potrosi 3 SATA dnevno pred tv-om. A kada tog istog gradjanina zamolis da sudjeluje u nekim projektima za invalidnu djecu po jedan sat tjedno, recimo subotom( osobno probao), kaze da nema vremena jer ima puno obaveza. Pa kako, majku ti uskladis obaveze i gledanje finala farme,je++++ te ?!?!?!
"It ain't about how hard you can hit,it's about how hard you can get hit and keep moving forward..."
Give back to the community....translate!:)
"If you live properly,the dreams will come to you." Randy Pausch,R.I.P.
Odgovori