wireless - RaLink RT2500, mandriva problem
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: wireless - RaLink RT2500, mandriva problem
Je, bas to, ali ne skidam nista, covjek ima flat, a ja koristim samo za surfanje, cak ni filmice ne otvaram, samo par foruma, mail, msn, face... 
Dodjoh, vidjeh, odoh!
Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
A da odes do susjeda, ponudis mu platiti pola ako mozete namjestiti negdje ruter da hvatas dobro signal. Tako ces moci filmice otvarati i normalno koristiti internet ako to vec ne radis. Toliko si dobar sa susjedom da znas da ima flat a koristis njegovu mrezu bez pitanja kavagjur0 je napisao/la:Je, bas to, ali ne skidam nista, covjek ima flat, a ja koristim samo za surfanje, cak ni filmice ne otvaram, samo par foruma, mail, msn, face...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- glaskoncILLa
eto drazene, zasluzio je? 
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Gotovo je razočaravajuće da je na Linuxu lakše probiti WEP nego li uhvatiti pošteno jak signal. Gotovo :)glaskoncILLa je napisao/la:eto drazene, zasluzio je? :)
No nemoj krivo shvatiti. Ne smetaju mi potencijalno ilegalne radnje, već doublespeak. Susjed ga uvijek može presumjeriti na goatse :)
pa na routeru vidim da je za prosli mjesec potrosio skoro 30gb, znaci nema 1 gb ili 10 prometa! 
Dodjoh, vidjeh, odoh!
- ipernar
- Spol: M
- Kontakt:
Probaj sa Linux Mint 8, on će ti odmah ponudit da skine drajver i trebalo bi ti sve radit kak spada. Problem je u Mandrivi, a ne u RaLinku... 
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
Jos uvijek necu odustat s mandrivom!!
Evo instalirao sam ono build essentials i kada sam upisao
izaslo je ovo:
gdje sam pogrijesio?
Evo instalirao sam ono build essentials i kada sam upisao
Kod: Označi sve
sudo makeKod: Označi sve
make: *** /lib/modules/2.6.31.5-desktop-1mnb/build: No such file or directory. Zaustavi.
rt2500.ko failed to build!
make: *** [module] Greška 1
Dodjoh, vidjeh, odoh!