Android ROM-ovi

Pametni telefoni, tableti, netbook prijenosnici...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
zole052
Spol: M

Re: Android ROM-ovi

Post Postao/la zole052 »

Hugo je napisao/la:Zole, Cyanogenmod za P350 je daleko dogurao u ovo kratko vrijeme. Uglavnom gotovo sve radi kako treba, osim što ne radi haptic feedback za soft tipke, i kod otključavanja zaslona ekran je crn i potrebno je samo prstom lupiti po ekranu. Sve ostalo radi, čak i CRT animacija kod zaključavanja telefona.
bome brzi su... pocekam da bude tip top pa cu se onda poigrati :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Malo fulana tema ali da ne otvaram novu bezveze budem ostavil ovdje { you can hate me later }.
Od danas moj HTC Tattoo vrti Debian testing. Trenutno nisam u pristupi wirelessu pa kad dođem sa posla trebam još samo povući update sustava, x i još pokoju sitnicu :bleh
max360se

Post Postao/la max360se »

odin je napisao/la:Malo fulana tema ali da ne otvaram novu bezveze budem ostavil ovdje { you can hate me later }.
Od danas moj HTC Tattoo vrti Debian testing. Trenutno nisam u pristupi wirelessu pa kad dođem sa posla trebam još samo povući update sustava, x i još pokoju sitnicu :bleh
OO cool. Dali mozes probati staviti gnome shell na njega?
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Lutherus

A budem probal. Ne košta me ništa. do 8 sam na poslu pa kad dođe, doma oko 9 onda se poigram dalje sa debom
faragos

Post Postao/la faragos »

Imam ovaj i zadovoljan sam radi ko urica ,nisam ga još rootao ali hoću kad prođe garancija :-)

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4212
U zemlji gdje bundeve cvjetaju ,pametni samo proces ometaju.
Lutherus

max360se je napisao/la:
OO cool. Dali mozes probati staviti gnome shell na njega?
gnomeshell mora pričekati ili bolja vremena ili veću karticu. njegova instalacija je veća od slobodnog mjesta preostalog na sd kartici.
max360se

@odin
a koji X koristis. Dali xfce stane?
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Lutherus

Idalje prevelik. LXED, IceWM
max360se

A dali bi dwm radio XD
Lutherus

max360se je napisao/la:A dali bi dwm radio XD
nije praktićan za koliko mali ekran i bez fizičke tipkovnice je neupotrebljiv
Odgovori