Inace nakon mjesec dva od izdavanja distre nisam nikada imao problema i radi vise nego stabilno na mom kompjuteru. Ja prezadovoljan
Koju distribuciju koristite i zašto ste se odlučili na nju?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Re: Koju distribuciju koristite i zašto ste se odlučili na nju?
Kod mene stoje stvari jako jednostavno, koristim kubuntu i mint kde jer volim kde i jer samo u ubuntu i derivatima mi radi tv kartica (barem sam je uspio namjestiti samo u njima) i ne pada mi napamet dizati drugi os da bi pogledo 15min tv
Inace nakon mjesec dva od izdavanja distre nisam nikada imao problema i radi vise nego stabilno na mom kompjuteru. Ja prezadovoljan
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- ziko
- Spol: M
zato sto vise ljudi koristi fedoru, koja je btw. puunooo vise seksiglaskoncILLa je napisao/la:zasto pored debiana u zagradi ne pise the one and only?
Software is like sex... it's better when it's free
(Linus Torvalds quote)

- glaskoncILLa
sexy, pih..

...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Nema šamse da prelazim na distru koja ne sadrži GNOME, apt/Synaptic (na dobre stvari se lako naviknut) i cijelu tu priču. Jedino me debian za pravo kopka, al nikak da se odlučim isprobat za pravo(da mu particiju složim)
..... brijem da prvo ubuntu mora složit teško sranje da bi se to desilo, nadam se da do toga nebu došlo a i probat ču se držat sljedećeg LTS-a, majke mi
..... brijem da prvo ubuntu mora složit teško sranje da bi se to desilo, nadam se da do toga nebu došlo a i probat ču se držat sljedećeg LTS-a, majke mi
Već duže vrijeme sam na Archu (ovo zvuči kao da sam rekao da sam na nekoj drogi
), prije toga bijah na Ubuntuu, Mintu i PCLinuxOS-u.
ArchLinux koristim radi toga što je brz, (neću reći konfigurabilan zbog toga što je svaka Linux distribucija konfigurabilna), naviknuo sam se na njega i gušt je složiti sistem, stvarno radi onako kako bi trebao. eto...
ArchLinux koristim radi toga što je brz, (neću reći konfigurabilan zbog toga što je svaka Linux distribucija konfigurabilna), naviknuo sam se na njega i gušt je složiti sistem, stvarno radi onako kako bi trebao. eto...
život sa linuxom je zapoceo sa tadasnjim mandrake linuxom i 2006 se prebacil na debian.u međuvremenu isprobal svasta i moram reci da mi rh bazirane distriucije nisu nikad legle a sa opensuse nisam sklopio prijateljstvo.sad sam vec godinu dana na slackwareu.
evo i moje top liste
1.slackware
2.gentoo
3.arch
4.debian
5.ubuntu
6.lunar
evo i moje top liste
1.slackware
2.gentoo
3.arch
4.debian
5.ubuntu
6.lunar
Amon je napisao/la:život sa linuxom je zapoceo sa tadasnjim mandrake linuxom i 2006 se prebacil na debian.u međuvremenu isprobal svasta i moram reci da mi rh bazirane distriucije nisu nikad legle a sa opensuse nisam sklopio prijateljstvo.sad sam vec godinu dana na slackwareu.
evo i moje top liste
1.slackware
2.gentoo
3.arch
4.debian
5.ubuntu
6.lunar

- glaskoncILLa
...."Have you mooed today?"...
- mbranko
- Spol: M
malo sam procitao postove i vidim da je dosta njih pocelo kao i ja sa knopixom, kasnije sam probao suse, redhat i jos neke ali od kako je izasao ubuntu 8.04 koristim njega ali sve do koale pasivno za popravak winsa sad se lagano ufuravam u to (nikad nije kasno). ubuntu sam izabrao zbog toga jer besplatno salju cd
, jedino sa koalom nisam dobio naljepnice, a i zato jer mi kao pocetniku lezi. polako nabavljam druge za testiranje.