Unity - kritike su se stišale?
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Unity - kritike su se stišale?
Unity je idealan ha tipičnog kućnog korisnika, prosječnog računalnog korisnika koj samo želi na fejs, youtube, pročitati vjesti, možda pogledati neki film i poslušati neki album.
upravo tako, zato i nije promasaj kada je 95% korisnika takvih... za ostale ima izbora, ipak je to linuxLutherus je napisao/la:Unity je idealan ha tipičnog kućnog korisnika, prosječnog računalnog korisnika koj samo želi na fejs, youtube, pročitati vjesti, možda pogledati neki film i poslušati neki album.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Lutherus
A na upravo tih 95% korisnika Canonical i cilja sa Ubuntom.
lako šta cilja...i pogađa...
Svojevremeno sam na netbooku imao Ubuntu 10.04 netboook remix i moram priznati da na netbook i pase takvo sucelje. Jedino taj Unity je imao menu preko cijelog ekrana koji se nije mogao zatvoriti.
Za desktop ili laptop mi uopce ne pase.
Slazem se za zadnja dva Lutherusova posta.
Za desktop ili laptop mi uopce ne pase.
Slazem se za zadnja dva Lutherusova posta.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Pa kako pogadja kad je pala popularnost Ubuntua?
BTW ja ga koristim redovno i nije mi nikakva katastrofa. (net, muzika, filmovi, office)
Sve mi je na ruku i pase mi.
BTW ja ga koristim redovno i nije mi nikakva katastrofa. (net, muzika, filmovi, office)
Sve mi je na ruku i pase mi.
- DoDo
Za takvog korisnika je idealan tablet s Androidom ili iPad - takvom korisniku racunalo zapravo ni ne treba.Lutherus je napisao/la:Unity je idealan ha tipičnog kućnog korisnika, prosječnog računalnog korisnika koj samo želi na fejs, youtube, pročitati vjesti, možda pogledati neki film i poslušati neki album.
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
DoDo imas pravo ali sad vidim da je Lutherusu jedna stvar promakla. Korisnici s vremena na vrijeme nesto moraju i napisati.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Suko
- Site Admin
Tablet je dovoljan za dosta stvari.
Ali kad treba nakucati više od par linija teksta baš i nije.
Inače, na manjem ekranu (13 inča npr) Unity dobro iskoristi prostor.
Uz tipkovničke kratice se sučelje da jako dobro iskoristiti.
Ali kad treba nakucati više od par linija teksta baš i nije.
Inače, na manjem ekranu (13 inča npr) Unity dobro iskoristi prostor.
Uz tipkovničke kratice se sučelje da jako dobro iskoristiti.
je gledati cu filmove na tabletu, slusati cu muziku na tabletu, napisati cu neki dokument na tabletuDoDo je napisao/la:Za takvog korisnika je idealan tablet s Androidom ili iPad - takvom korisniku racunalo zapravo ni ne treba.Lutherus je napisao/la:Unity je idealan ha tipičnog kućnog korisnika, prosječnog računalnog korisnika koj samo želi na fejs, youtube, pročitati vjesti, možda pogledati neki film i poslušati neki album.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.