Pa eto vam onda taktika za vaše prijatelje. Instalirajte im probnu verziju Windowsa i neku Linux distru, i onda kad Windows počne zezati taman će se naviknuti na Linux i više se neće ni htjeti vratiti natrag..
Tko vašom zaslugom koristi linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Tko vašom zaslugom koristi linux
Ja sam burazu stavio na laptop Ubuntu 12.10, i Windows 8 Release Preview. Od nedavno mu je istekao probni rok za Windows pa mu se laptop resetira svakih sat vremena kad je na Windowsu. I sad je non stop na Ubuntuu, čak mi je rekao da mu slobodno mogu izbrisati Windowse jer mu ne trebaju..
Pa eto vam onda taktika za vaše prijatelje. Instalirajte im probnu verziju Windowsa i neku Linux distru, i onda kad Windows počne zezati taman će se naviknuti na Linux i više se neće ni htjeti vratiti natrag..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Re: Tko vašom zaslugom koristi linux
E, da bar ja to mogu burazu napraviti...Zagriženi penđeroljubac
Probao sam sa ubuntu 9.04,-njegova izjava:ne radi dobro flash video na youtubeu
Probao sam sa ubuntu 9.04,-njegova izjava:ne radi dobro flash video na youtubeu
"Bolje je šutjeti i bit smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju!"