Problemi i nedostaci GNU/Linuxa
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Problemi i nedostaci GNU/Linuxa
Osim da su ljudi izgubili zapravo smisao open sourca i sve ono za što su se GNUovci borili je skoro pa zaboravljeno.
?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
Ne daje se dovoljno zahvalnosti GNUovcima, ponižava se slobodu, traži se od drugih da nešto učine i da održavaju tuđa računala, zaboravlja se na shering ( osim ako nije piratluk u pitanju, nažalost ), ljudi se prodali kompanijama da one odlučuju što je potrebno njima i koje su njihove potrebe. Sori, ali ne može meni nitko reći koje su moje potrebe i što je dobro za mene, valjda ja to znam bolje. Svi žele nešto veliko i novo a ne bi doprinosili zajednici, ne bi sherali.
- drone
- Moderator
Istina. A kad treba nešto ili nekog popljuvati, to može bez problema.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
-
Lutherus
O čemu se onda priča? Rađe bi 10 kvalitetnih korsnika nego 100 000 koji konstantno kritiziraju a ni prstom ne mrdnu jer ne žele, očekuju da i to netko napravi umjesto njih.
Apsolutno se slazem s tobom Lutherus.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Ne kužim. Ako su napravili igricu koja se upravlja glasom, i postoje hrpe igrica gdje si ti kontroler (kinect za xbox) po čemu je to nedovoljno dobro?max360se je napisao/la:...
You are missing my point. Ne mislim na glasovno upravljanje samo igricama, nego i cijelim uredjajem. Dok to ne razviju da radi kako treba, nece moci dalje nego sto su sada.
Dok se ne rijesi da ja, ti ili netko treci, izvadim mobitel, otkljucam ga, i onda mu kazem da recimo nekog nazove, da posalje poruku, potrazi nesto na netu tj. da umjesto prstima, navigaciju i radnje po mobitelu radim glasom. I da to stvarno radi.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Mislim da se Appleov Siri prilično približio tom konceptu.max360se je napisao/la:Dok se ne rijesi da ja, ti ili netko treci, izvadim mobitel, otkljucam ga, i onda mu kazem da recimo nekog nazove, da posalje poruku, potrazi nesto na netu tj. da umjesto prstima, navigaciju i radnje po mobitelu radim glasom. I da to stvarno radi.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Je, Siri se priblizio tom konceptu, ali Android to nema tj. nema dovoljno dobro.