Neće. Android je sad već postao brand.Markec je napisao/la:
A sto se tiće android i win 8 ja sam uvjeren da će android početi polako opadati. Zato jer su večina korisnika već naučeni na windows i govorit će nesto tipa android je sranje a ovo sa windows 8 je kao na pravom kompu bla bla.
Što ćete kad Microsoft uništi Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Što čete kad microsoft uništi linux
- retsam
- Spol: M
Upravo to, nisu koristnici vezani uz microsoft, već uz naviku, a oni sad imaju percepciju da su iOS i Android jedini OS-i za mobitel, nitko ne zna za WP 7 i da će se W8 koristiti na ARM platformama, oni ne znaju da kernel koji pogoni android je linux, u krajnjem slučaju njih to niti ne zanima, ali oni su prihvatili Android kao brand i težko će ga se odreći, kao i developeri jer za android je napravljeno već hrpa aplikacija, a što je W8, projekt u razvoju nakon propalog WP 7, ako propadne i W8 microsoft se slobodno može pozdraviti sa ARM tržištem. Isto tako niti proizvodjači nisu glupi, oni znaju tko dominira mobilnim tržištem (pogledaj histogram), neće se niti oni odreći androida i dati sve karte microsoftu i njegovom rizičnom projektu, jer eto on je microsoft, secureboot stvarno nije prietnja, jer on će biti omoguće na uredjajima s kojima predinstalirano dolazi W8, dakle ne svi ARM uredjaji, a onaj krajnji koristnik koji kupi uredjaj s W8 će i koristiti W8, neće on stavljati android, ovo je možda samo pokušaj microsofta dda barem malo ublaži svoju lošu tržištnu poziciju na mobilnim/ARM platformama.
Kužim ja da je ovaj tekst trebao biti čisto za razonodu i za razmienu mišljenja kroz zajebanciju
, ali eto potegla se razprava (najviše zbog Čete, moli boga da Abzeenth ovo ne vidi
).
Kužim ja da je ovaj tekst trebao biti čisto za razonodu i za razmienu mišljenja kroz zajebanciju
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- Markec
Ma ne bojim se ja njeretsam je napisao/la: moli boga da Abzeenth ovo ne vidi).
+1Cooleech je napisao/la:Što čete..?! Čete?!
Meni naslov više smeta
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Što čete kad microsoft uništi linux
Meni je Markecov pravopis postao brand ovog portala i kao takav treba ga staviti pod licencu i sačuvati ga! 
- Suko
- Site Admin
Markec TM
-
Lutherus
Osobno i don`t care. Ide ubuntu, ide fedora. Sasvim dovoljno da se napravi funkcionalna gentoo instalacija.
- Suko
- Site Admin
Teško da će Android propasti.
Ovo je već peta-šesta generacija Androida i dosta stvari je ispolirano i radi baš kako treba.
Da MS stigne do te faze trebati će ima još godinu-dvije. A tada će Android biti još bolji.
Samo pogledaj što Jelly Bean sve može.
Ovo je već peta-šesta generacija Androida i dosta stvari je ispolirano i radi baš kako treba.
Da MS stigne do te faze trebati će ima još godinu-dvije. A tada će Android biti još bolji.
Samo pogledaj što Jelly Bean sve može.
- Cooleech
- Moderator
Što čete.. by Markec (Ↄ)
Smatram da Android treba još poraditi na optimizaciji (nisam imao prilike vidjet ICS ni JB na djelu, možda su to već sredili). Imam prastari 2.1 Android na svom Huaweiu, za kojeg, nažalost, ne postoji novija verzija Androida. Originalno je došao sa verzijom 1.5 koja je radila dosta fluidnije, ali i kojoj sam zamjerao što nije imala vibru na porukama. U v2.1 nemoš je isključit!
Također, u v1.5 originalna Android tipkovnica mi je bila daleko bolja. U v2.1 nemoš isključit (englesko) predviđanje teksta, pa je pisanje poruka muka Isusova. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
1. To se neće dogoditi, tako da pitanje nema smisla.
2. Prije bi se moglo dogoditi obrnuto.
Što će oni drugi uskoro ?
Upravo sam čuo poznatu izreku okorjelih windowsaša: komp mi je spor, trebao bi novi. A ja i dalje uživam na onom svom Linuxu kojeg su blatili i pljuvali. Zato sad strićek samo gleda i smješka se sa strane. Čak ni za facebook više nije stroj koji je duplo jači od moga. O videu na "jubi tubu" da i ne pričam. Meni ništ ne prekida, zanimljivo baš.
2. Prije bi se moglo dogoditi obrnuto.
Što će oni drugi uskoro ?
Upravo sam čuo poznatu izreku okorjelih windowsaša: komp mi je spor, trebao bi novi. A ja i dalje uživam na onom svom Linuxu kojeg su blatili i pljuvali. Zato sad strićek samo gleda i smješka se sa strane. Čak ni za facebook više nije stroj koji je duplo jači od moga. O videu na "jubi tubu" da i ne pričam. Meni ništ ne prekida, zanimljivo baš.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe