Vi ste ludiCooleech je napisao/la:Nu, dašta! Neman planova, pa moremo svi u SOK!Shicy je napisao/la:meni propa i ovaj jedini plan koji sam ima...shit^2
mogab u SOK-u slavit xD
Cooleech, kakvi su tvoji planovi? oćemo se skupit i kompajlovat kernele?Znam da nema ni Arni, pa ono...
Sretna Nova 2013. godina!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Re: Nova godina?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Sretan put!zole052 je napisao/la:Vi ste ludiCooleech je napisao/la:Nu, dašta! Neman planova, pa moremo svi u SOK!Shicy je napisao/la:meni propa i ovaj jedini plan koji sam ima...shit^2
mogab u SOK-u slavit xD
Cooleech, kakvi su tvoji planovi? oćemo se skupit i kompajlovat kernele?Znam da nema ni Arni, pa ono...
ja festa u stanu uz alkohol da ubim tugu, sve naravno ako prezivim danasnji put... bar je fino suncano u rijeci
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Re: Re: Re: Nova godina?
Fala faladomi je napisao/la:Sretan put!zole052 je napisao/la:Vi ste ludiCooleech je napisao/la: Nu, dašta! Neman planova, pa moremo svi u SOK!Znam da nema ni Arni, pa ono...
ja festa u stanu uz alkohol da ubim tugu, sve naravno ako prezivim danasnji put... bar je fino suncano u rijeci
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Re: Nova godina?
Zar ti toliko treba? Ja uvijek trećaka nabacim kada mi ima previše krvi u alkoholnom sustavu!Cooleech je napisao/la: A je, još moš tražit i da tipkamo u terminalu "trećom" rukom!To se ne radi ispod 5 promila!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Q: Sta ocekujete u 2013. ?
A: Ocekujem da ce tebleti zamijeniti automobile.
Nije sloboda radit ono sto hoces, nego da ne radit ono sto neces.
Zdravlje i ljubav, sve drugo je nebitnojasox je napisao/la:Q: Sta ocekujete u 2013. ?
- Heisenberg
Posto je Split predaleko, volio bi pogledat TBF uzivo, pa cu nazalost morat gledat koncert na telki.gušter je napisao/la:Niko ne ide na Zlaju i TBF na rivu?
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”