čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: čavrljanje
+ ram + disk ( disk i ram se lako doštukaju ) i intel + nvidia kombinacija. planiram uzeti neki core i5 sa 8 gb rama ( no ne prije 3 mjeseca, onda bude već i cijena pla i lova se bude skupila )
Preporucam ti core i7 kad se podesi kako treba, ako samo recimo pises baterija duze traje.
PS. kako kompovi na poslu.
Tema2:
index_ajax vise ne radi
Tema2:
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
je... ode youtube umax360se je napisao/la: Tema2:
index_ajax vise ne radi
nadam se da ce izletiti neko drugo rjesenje...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Treba slati feedback. Ja sam ih poslao vec nekoliko. Naravno skoro svaki dan jedan da nebi oznacili kao spam.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
radim u nehumanim uvjetima. tjeraju me na windows 7. nehumanost.max360se je napisao/la:Preporucam ti core i7 kad se podesi kako treba, ako samo recimo pises baterija duze traje.
Tema2:
index_ajax vise ne radi
nemoj mi jos reci da imate i MS Office. Danas kad se sve vise prelazi na OpenSource vas sef ide na ClosedSource. Nevalja mu posao.
- retsam
- Spol: M
Koliko god mi veličali Libreoffice zbog vrste licenciranja on je još uvjek daleko iza MS Officea koji je daleko stabilnij, manje bugovit, ispoliranij i puno brži uredski alat. Libreoffice treba rewrite i u širokom krugu zaobiči javu.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
isto vrijedi i za goste i kupce.Lutherus je napisao/la:ide jer mu može biti. šef je uvijek u pravu čak i onda kad nije.
Ali kamere!? Pa sta vam ne vjeruje.
Ma zaboravi LibreOffice, OpenOffice je bolji. Istina je da MS Office ima vise opcija od OpenOfficea, ali je stvar u tome da vecini ljudi te opcije ne trebaju i jedva iskoristavaju i OpenOffice.