čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Užas, stvarno ima seljačina. Za to postoje dosta skupe kazne, samo da je naći počinitelja! Ajde da probamo prebaciti na komediju, nadam se da traktor ima kabinu, da nije kabrioletNoMaam je napisao/la:Ljudi moji znate šta je sreča? Kad upadneš u govna a znaš razliku koja su to govna.
Večeras sam išao s traktorom u obilazak svoje agacije, nekih pola sata od kuće. Put je dosta loš, pun "vagaša" i rupa. Neki "domaći" biser je sa cisternom u te rupe, na putu, istresao punu cisternu svinjskog đubra, nemoš vjerovat šta se ljudi usude raditi. Ja sam fino s traktorom propao u to đubre kao u živi pjesak. Nisam odmah shvatio šta se dešava pa sam stisnuo šperu i po gasu. Šta da kažem dalje, zasro sam se od glave do pete.
Ne mogu vjerovat da u današnje doba postoje ljudi još uvijek rade takve stvari. Poludio sam![]()
Pozz
PS. moram malo kukati, a kome ću ako ne vama
Tko živi u nadi umire u gov....
Ako će te utješiti,... operem auto > dođem doma > parkiram > napravim 4-5 koraka prema ulazu u zgradu i iza sebe čujem udaranje "nečeg" po limu auta > okrenem se i >NoMaam je napisao/la:Ljudi moji znate šta je sreča? Kad upadneš u govna a znaš razliku koja su to govna.
Večeras sam išao s traktorom u obilazak svoje agacije, nekih pola sata od kuće. Put je dosta loš, pun "vagaša" i rupa. Neki "domaći" biser je sa cisternom u te rupe, na putu, istresao punu cisternu svinjskog đubra, nemoš vjerovat šta se ljudi usude raditi. Ja sam fino s traktorom propao u to đubre kao u živi pjesak. Nisam odmah shvatio šta se dešava pa sam stisnuo šperu i po gasu. Šta da kažem dalje, zasro sam se od glave do pete.
Ne mogu vjerovat da u današnje doba postoje ljudi još uvijek rade takve stvari. Poludio sam![]()
Pozz
PS. moram malo kukati, a kome ću ako ne vama

> pogledam iznad auta, a sa grana mi se ceri obitelj svraka
Seljačine i to na kvadrat. U pitanju je kabrioletJeremija je napisao/la:................Užas, stvarno ima seljačina. Za to postoje dosta skupe kazne, samo da je naći počinitelja! Ajde da probamo prebaciti na komediju, nadam se da traktor ima kabinu, da nije kabriolet
Slika točka sve govori

A što reći Bertone, sranja se dešavajubertone je napisao/la:................Ako će te utješiti,... operem auto > dođem doma > parkiram > napravim 4-5 koraka prema ulazu u zgradu i iza sebe čujem udaranje "nečeg" po limu auta > okrenem se i >
> pogledam iznad auta, a sa grana mi se ceri obitelj svraka... > vratim se do auta (oprezno) > i uđem u auto sa suvozačeve strane, vozačeva vrata nisam imao snage slikati i volje dirati, dovoljno je reći da nisam vidio lijevi bočni retrovizor kroz staklo (jer je obitelj većinu posla obavila po krovu i lijevim vratima auta) dok sam se vozio natrag u autopraonicu.
Ne mogu vjerovat kakvih ljudi ima. Prije 2,3 godine odem malo do šume prošetati. Netko je s auto prikolicom bacio u šumu kućno smeće ali toliki je "biser" da je u smeču ostavio potvrde(račune) od plaćanja s karticom. Piše lijepo ime. Mulac na kvadrat i to naš domaći iz sela
Pozz
Zadnja izmjena: NoMaam, dana/u 17 svi 2020, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ok i što sad?
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Ima toga još. Prije 3 dana sam parkirao u jednoj garaži kroz koju prolazi dostava za jednu od Tommy poslovnica. Parkirao sam točno nasuprot strani gdje sam već parkiravao i svaki put našao usran auto. Pogađate, i na ovoj strani su golubi odradili svoje, a u 8 sati koje je proveo na tom mjestu, količina sranja je bila značajna. 
Edit:
Evo slike, gore je izgledalo uživo.

Edit:
Evo slike, gore je izgledalo uživo.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Traži drugi, jer ovaj posao ti je stvarno usranCooleech je napisao/la:Ima toga još. Prije 3 dana sam parkirao u jednoj garaži kroz koju prolazi dostava za jednu od Tommy poslovnica. Parkirao sam točno nasuprot strani gdje sam već parkiravao i svaki put našao usran auto. Pogađate, i na ovoj strani su golubi odradili svoje, a u 8 sati koje je proveo na tom mjestu, količina sranja je bila značajna.![]()
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Dobra haha
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Nisam bio na poslu, bio sam u štetu.. i dobio štetu.shrike je napisao/la: Traži drugi, jer ovaj posao ti je stvarno usran
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Imao si sreće da su bili golubovi, da su bili galebovi za osam sati bi imao rupu u limu