Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
Fale još dva!
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
I ti imaš problem sa Plasmom.
Desktop panel treba biti proziran!
Evo sumski je našao rješenje: http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 70#p142361
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Tipovi matrica? 
Učiš za ispit?
Učiš za ispit?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
imam ja problem i sa grafičkom 
ma to mi je za Numeričku matematiku
pa se spominju definitne, semidefinitne ovakve onakve... 
ma to mi je za Numeričku matematiku
A mislim da sam znam i uzrok problema (bar mi se kod mene čini) - nm widget. Ak ga maknem iz tray-a, nema ovakvog problema.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Možda, ali svakako mi je desktop uvijek skoro prazan.stefan je napisao/la:Malo preozbiljno shvaćaš Plasama Widgete
Numerika kažeš? Pa onda bi ja i ti mogli surađivati?Shicy je napisao/la:imam ja problem i sa grafičkom
ma to mi je za Numeričku matematikupa se spominju definitne, semidefinitne ovakve onakve...
ja ovo polažem za 2
i da mogu počet kvantnu učit za usmeni
onako, zanimljivo je to područje, ali nisam se naša u njemu 
To nije ni bedasta ideja... Ja sam doma na ifup-u. Ako ne koristiš laptop i to na više hot spotova... onda nema ni potrebe za Network managerom.sumski je napisao/la:A mislim da sam znam i uzrok problema (bar mi se kod mene čini) - nm widget. Ak ga maknem iz tray-a, nema ovakvog problema.