i daje odusevljen os-om... mozda bi i neke kde-ovce iznenadio brzinom... ima samo jednu manu, malo se moze customizirati ali to je normalno, jos je mlad
U potpunosti se slažem, jedva čekam da izađe!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
pa bolje tako nego da izadju puni bugovazagortenay je napisao/la:Ala i taj Elementary nikad izaći!Kao windows.
zole052 je napisao/la:pa bolje tako nego da izadju puni bugovazagortenay je napisao/la:Ala i taj Elementary nikad izaći!Kao windows.
koliko sam citao najbitnije stavke su im dizajn i stabilnost pa cemo vidjeti ali ovo za sada je vise nego stabilno za koristiti, ali svejedno bi bilo bolje barem betu pocekati
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.

Vl@do je napisao/la:Ooo, pojavio se majstor. Klinci vidim uživaju u šarenilu ikona, crtića i svega što ide uz to.