Humor, šaljive slike/video... RELOADED

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

iStop
Spol: M

Re: Humor, šaljive slike/video... RELOADED

Post Postao/la iStop »

ako može pokemon...
slika
Dok radi, ne diraj!
(If it ain't broken, don't fix it)
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Bauljam po netu, i pročitam članak, a ispod valjda najbolji komentar u povijesti komentiranja:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/uhic ... 07726.aspx

Dubravko Terzic · Fakultet političkih znanosti
Treba svakom kriminalu stati na kraj, tako i ovome piratskom!

Otkako su na internetu krenuli s tim torrentima ljudi su skroz prestali kupovati filmove na CD-ima i DVD-ima. Prije se tako dalu uzeti po 10.000kn mjesečno. Moj kum je imao 4 pržilice i pun gepek nasnimljenih filmova, pa to se prodavalo ko alva. A sad? Sad kum ima mudo labudovo!

Drago mi je da će napokon to ugasiti i da se kum može vratiti iz Njemačke jer će opet imati posla u Hrvatskoj!
Da ne padnem u depresiju ili još gore, interpretirat ću ovo kao trol:D

EDIT:

ima i nastavk izgleda, epski:

riher: Dubravko, ocigledno je i tvoj kum bio pirat, samo na sirotinjskom nivou...

Dubravko:

Ma nije to isto.

Točno se sjećam da je kumu otišla getriba na golfu skupa sa mjenjačem koja je koštala 9 iljada kuna i onda je od rodijaka iz Dusseldorfa dobio prvu pržilicu i krenuo raditi s filmovima kako bi skupio za popravak kola.

Dakle, kum je imao potrebu za ovim, a ovi hakeri sa torrentima se sluđuju i namjerno na internet stavljaju filmove samo da napakoste filmskoj industriji koja ovako gubi miljarde i miljarde.

Tako da to nije i ne može biti isto.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
JH-IM

Post Postao/la JH-IM »

shrike je napisao/la:Bauljam po netu, i pročitam članak, a ispod valjda najbolji komentar u povijesti komentiranja:
Da se nadovežem :-D :hihi
mozda jer kompjutori odlaze u proslost pa ce pokusati jos malo u ovim zaostalim zemljama zaraditi........zasto IBM nije dosao u hrvatsku prije desetak godina nego bas sad.
pa vidis da mobiteli sve preuzimaju, ajmo se kladiti da za tri godine nitko vise nece imati ni komp ni laptop u kuci
Naravno da je sa Indexa, samo on ima tako inteligentne komentatore, u ovom slučaju je bila komentatorica ali nema veze.
b4sh

Post Postao/la b4sh »

Have you ever tried an Ubuntu cola?

slika
"The quieter you become, the more you are able to hear...."
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Pobogu.. :nee

Edit:
slika
Bolje mi ić leć i prespavat ovaj dan..
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
JH-IM

Post Postao/la JH-IM »

b4sh je napisao/la:Have you ever tried an Ubuntu cola?

slika
Je li ima LTS rok trajanja? :-D
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ovo je bila zadnja stvar koja mi je trebala !!!! Upravo sam stigao kući i dočekuju me četiri policajaca koji vrše pretragu u mojoj kući kao ludi !!!! Oni su prekopali moje ormare, komode, pa čak i koš za veš, što je prilično prokleto neprijatno! Oni su okrenuli naopako i krevet sa madracima i sve !!!
Pitao sam se što su radili i zatražio da vidim neki oblik naloga za pretres ili nešto, ali jedan od policajaca samo je vrištao histerično i pitao gdje sam ga sakrio ??? Znamo da je tu negdje pa mi reci sada !!! 1000 misli prošlo je kroz glavu dok su nastavili tražiti šta god to bilo što su tražili.
Petnaest minuta kasnije, vidim policajac pogleda na njegov mobilni telefon, a zatim vikne je svojim kolegama; zaustavite pretragu !!! Mi smo na pogrešnom mjestu !!!
Pokémon je u kući pored .....
original je od jednog našeg forumaša kojeg dugo nema
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
NoMaam

Post Postao/la NoMaam »

:lulz rofl2 :lulz

Pozz
Ok i što sad?
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ovaj svijet je postao odurno mjesto,nemam rijeci. Danas,dok sam setao po Ilici, ponudili su mi sex s manekenkom,a ja bih za zamjenu trebao oglasavati sredstva za ciscenje na svojem Facebook profilu.Naravno da sam to odbio,jer sam moralno cvrst i imam snagu volje. Snagu kakvu samo jos ima Axon,sredstvo za ciscenje kupaonica s posebnom formulom za odmascivanje!!! Odsad s mirisom limuna i vanilije...!
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Kradem! :-D
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Odgovori