shrike je napisao/la:Ovaj svijet je postao odurno mjesto,nemam rijeci. Danas,dok sam setao po Ilici, ponudili su mi sex s manekenkom,a ja bih za zamjenu trebao oglasavati sredstva za ciscenje na svojem Facebook profilu.Naravno da sam to odbio,jer sam moralno cvrst i imam snagu volje. Snagu kakvu samo jos ima Axon,sredstvo za ciscenje kupaonica s posebnom formulom za odmascivanje!!! Odsad s mirisom limuna i vanilije...!
Humor, šaljive slike/video... RELOADED
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Humor, šaljive slike/video... RELOADED
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
E, bolesno, vjerojatno su im u strahu stariji članovi obitelji da ne završe na isti način, jednog dana kad biologija dođe po svoje.
Ono, otvori sine prozor, da dedo poleti...
Ono, otvori sine prozor, da dedo poleti...
Where there is a gui there's a way.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Ne znam što je nenormalnije: to što lik skuplja krepane životinje po cesti i čuva ih u frižideru ili što je uspio spojiti taksidermiju i dronove 

Samo da se ponove fore iz "Mrtav-ladan"Fugu je napisao/la:Ono, otvori sine prozor, da dedo poleti...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Šef
-ne gledajte me kao svoga šefa, već kao dobrog prijatelja, koji je uvijek u pravu......
Pozz
-ne gledajte me kao svoga šefa, već kao dobrog prijatelja, koji je uvijek u pravu......
Pozz
Ok i što sad?

Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
u/dream-hunter na redditu (r/Jokes) je napisao/la:My girlfriend told me to take the spider out instead of killing it. We went and had some drinks. Cool guy. Wants to be a web developer.
slika se ne može embaedati jer je previla ...
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a5 ... 00b_v1.jpg
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a5 ... 00b_v1.jpg
Ako se netko pita zašto „neke“
stranke idu samo na ideologiju:

prijevo za one koji ne znaju eng:
Zapamtite: pitanja su za heretike
Zatvoren um je odan um.
Odan um je sretan um.

prijevo za one koji ne znaju eng:
Zapamtite: pitanja su za heretike
Zatvoren um je odan um.
Odan um je sretan um.