Zasad sam skroz zadovoljan, mijenjat ću eventualno kad istekne podrška (siječanj '14.) zbog tipičnih razloga (sigurnosnih).
Linux Mint 15 Olivia
Moderator/ica: Moderatori/ce
- neuromancer
- Spol: M
Re: Linux Mint 15 Olivia
Hmm, od svih distri što sam isprobavao dosad (Ubuntu LTS, 13.04, Netrunner, openSUSE, Kubuntu ...) u svom kratkom iskustvu s Linuxom, jedino Mint15 mi nije dao ama baš nikakve probleme
.
Zasad sam skroz zadovoljan, mijenjat ću eventualno kad istekne podrška (siječanj '14.) zbog tipičnih razloga (sigurnosnih).
- Daniel4m
Samo za informaciju - Linux Mint 16(Petra) RC će biti vani 15-og Novembra. Finalna(stabilna verzija) do kraja ovog mjeseca. Link
- calisto053
- Moderator
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- blast beat
Mislim da nije bilo do sada brže Cinnamon verzije od ove nove verzije 16. Sve je ispeglano i lepo. A konačno i kada se podesi da meni otvara prevlačenjem miša, da se meni otvori istog trenutka,a ne da kasni kao na ranijim izdanjima po 2 sekunde. Definitivno distribucija za preporuku. Ako nastave ovako, sledeći LTS će biti pun pogodak kojeg ću ne samo preporučivati, nego insistirati da ljudi probaju. 
Pozdrav svima...s obzirom da je tema mint 15,eto ja imam jedan problem. Pokušao sam ga instalirati na novo računalo gdi je mint 14 kde. Prilikom same instalacije prekida istu i daje poruku da je neispravan dvd ili da je stari hard ili neispravna pržilica. Komp je novi , potrošio sam hrpu DVD-a, pokušao sa USB-a, jučer kupio novi laptop HP..ista stvar. Uspio sam na laptop instalirati mint 14 kde. On mi opet ne prepoznaje Wireles. Ima li tko kakvu ideju??.Unapred hvala
jesi li vise puta skinuo iso ili si uvjek jedno te isti przio? inace skidaj preko torrenta sigurnije je da ce dobro skinuti...
a i mozes odmah na mint 16 preci, izaso je RC a finalni samo sto nije
a i mozes odmah na mint 16 preci, izaso je RC a finalni samo sto nije
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- jurastublic
Ako stalno pržiš isti ISO i nikad ne valja, a pržilica je dobra, najvjerojatnije se ISO image nije dobro downloadao. Možeš i provjeriti md5 checksum skinutog imagea sa md5sum ImeISOFajla.
- calisto053
- Moderator
Pogledaj malo ovdje kako provjeriti md5sum. Zole ti dobro kaze, najsigurnije je skidati preko torrenta - tu ima si mogucnost automatske povjere skinutog sadrzaja
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... um#p152635
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... um#p152635
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.