ostavka
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: ostavka
Slazem se obican kukavicluk...ovo je bio potez koji nas je samo jos vise udaljio od ulaska u EU.Gigolo je napisao/la:Kako komentirate (S/K)anaderovu ostavku? Meni je to pravi pederski potez. Očito da nezna biti čvrst, odlučan i odgovoran muškarac. Volite li HDZ?
Ma ne...jednostavno nije mogo podnijeti kritike naroda,te posljedice još jednoga neuspjeha. kavaGrof je napisao/la:Moguće je da se on se mora maknuti jer mu je tako naređeno pod mogućim prijetnjama, koje su realno stvarno opasne.
Moguće je da se boji za svoj život. Moguće je da dolaze jako crne stvari na naplatu HR u kojima on ne želi sudjelovati, jer se opet boji za svoj život....
Ne lici mi on na covjeka koji puno mari za kritike naroda...Inace bi vec kod afere satovi dao ostavku, da ga toliko brine sud naroda....
"It ain't about how hard you can hit,it's about how hard you can get hit and keep moving forward..."
Give back to the community....translate!:)
"If you live properly,the dreams will come to you." Randy Pausch,R.I.P.
Give back to the community....translate!:)
"If you live properly,the dreams will come to you." Randy Pausch,R.I.P.
dovea nas je pred propast i svjestan je toga...povuka se, a iz govana nek nas izvlači neko drugi...onda će za 4 godine upast priglupom narodu kako će podignit standard i kako je "za vrijeme sdp-a" bilo katastrofalo i narod će to popušit i eto ti opet Sanadera heroja...
jeb* on sliku svoju
jeb* on sliku svoju
može i tako XD
Nemoj tako sa kerumom, ja isto nemam neko dobro misljnje o njemu ali treba covjeka pustiti da se dokaze, tj. da pokaze sto zna i moze a nakon 4 godine cemo pricati o njemu...Gigolo je napisao/la:jeba ga Kerum!!
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Kerum bi mora bit dobar, jer je stavija biznis na kocku ... ili bi barem tako tribalo bit XD
Drzim fige jer se planiram uskoro preseliti u splitShicy je napisao/la:Kerum bi mora bit dobar, jer je stavija biznis na kocku ... ili bi barem tako tribalo bit XD
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Gigolo
Proda se HDZ-u.zole052 je napisao/la:Nemoj tako sa kerumom, ja isto nemam neko dobro misljnje o njemu ali treba covjeka pustiti da se dokaze, tj. da pokaze sto zna i moze a nakon 4 godine cemo pricati o njemu...Gigolo je napisao/la:jeba ga Kerum!!