Meni SMPlayer uredno prikazuje, baš sam neki dan skidao FullHD trailere u tome formatu...ecvis17 je napisao/la:Quicktime iliti .mov fileovi! Nemogu ih gledati niucemu a meni posebno treba u browseru!!!
openSUSE 11.2
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: openSUSE 11.2
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- glaskoncILLa
nije startan jer ga ne vidis kad upises ifconfig, da je interface "up" trebao bi ga vidjeti bez obzira na to da li je spojen ili nije spojen..ecvis17 je napisao/la:@glaskoncila
nema frke ... to sam kao "saljivo" mislio
Za sad odlazem bavljenje wlan0 -om jer imam preči problem!
Prije nego skrenem temu (a da nije offtopic) samo jedno pitanje; što bi wlan0 up trebao učiniti?
Pitam jer zvuči kao da starta wnal0 u slucaju da on nije startan ... dok ja imam utisak da jest startan samo ne prepoznaje router ... tj ne prihvaca ni kad mu rucno upisem ssid.
U tom smislu meni bi bilo korisno ako tko zna sto se upisuje u one preostale prazne prostore sto sam gore spomenuo ... mac adress ... i sl ... mozda ja ne unosim dovoljno podataka?!?!
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
SMPlayer? Mislis li na MPlayer?iv@n je napisao/la:Meni SMPlayer uredno prikazuje, baš sam neki dan skidao FullHD trailere u tome formatu...
Ako je rijec o MPlayeru ... pokusah instalaciju toga .... ne bas uspjesno .... upute koje su na njihovom siteu .... jednostano idu - idu i onda kod neznam vise kojeg koraka - neuspije i nznam kak dalje.
Ako nije rijec o tom playeru onda neynam ... zapravo idem potraziti.
Debian 10, Windows 10, MacOS
http://smplayer.sourceforge.net/ecvis17 je napisao/la:SMPlayer? Mislis li na MPlayer?iv@n je napisao/la:Meni SMPlayer uredno prikazuje, baš sam neki dan skidao FullHD trailere u tome formatu...
Ako je rijec o MPlayeru ... pokusah instalaciju toga .... ne bas uspjesno .... upute koje su na njihovom siteu .... jednostano idu - idu i onda kod neznam vise kojeg koraka - neuspije i nznam kak dalje.
Ako nije rijec o tom playeru onda neynam ... zapravo idem potraziti.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
http://software.opensuse.org/search > Ukucaj "SMplayer" i skini si za svoju verziju.ecvis17 je napisao/la:SMPlayer?iv@n je napisao/la:Meni SMPlayer uredno prikazuje, baš sam neki dan skidao FullHD trailere u tome formatu...
Nasao smplayer ... probao instalaciju i ... nasao samo source verziju (osim za utuntu) kompajlirao
i bezuspjesno kava .... ajlajaj sto mi neide sa ovim suseom
i bezuspjesno kava .... ajlajaj sto mi neide sa ovim suseom
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Pa klikni na link gore, i izbacit će ti RPM pakete za openSUSE, kakvo kompajliranje... kava
Ok ... sorry na (predpostavljam) blesavim problemima no valjda negdje propustam nesto ocito.
Dakle koliko razumijem (btw nisam vidio post sa linkom) kmplayer, smplayer i opcenito mogucnost da suse radi sa velikim brojem codeca ovisi o instalaciji MPlayer-a. Ovo drugo dvoje su baziarni na njemu ... ne?
Jer kad krenem instalirati linkove koje na onom linku dobijem yast kaze da bez MPlayera smplayer nebu drzao vodu ... correct?
... na kraju krajeva ... yast ni ne dozovljava nastavak instalacije dok se ne rijese "dependenciji" ... u ovom slucaju mplayer.
E sad .. ja neznam za neki rpm MPlayera a instalacija ... onako kako je opisana na siteu od tvoraca MPlayera ... mi nije urodila plodom ... i tried ... but failed.
Ima li netko rpm mplayera ili neki savjet po tom pitanju?!!?
Mislim mogu probati ponovno pa kazem gdje je zapelo ?!
Hvala ljudi ...
Dakle koliko razumijem (btw nisam vidio post sa linkom) kmplayer, smplayer i opcenito mogucnost da suse radi sa velikim brojem codeca ovisi o instalaciji MPlayer-a. Ovo drugo dvoje su baziarni na njemu ... ne?
Jer kad krenem instalirati linkove koje na onom linku dobijem yast kaze da bez MPlayera smplayer nebu drzao vodu ... correct?
E sad .. ja neznam za neki rpm MPlayera a instalacija ... onako kako je opisana na siteu od tvoraca MPlayera ... mi nije urodila plodom ... i tried ... but failed.
Ima li netko rpm mplayera ili neki savjet po tom pitanju?!!?
Mislim mogu probati ponovno pa kazem gdje je zapelo ?!
Hvala ljudi ...
Voila!
Instaliran MPlayer te je odtuda sve islo lakse, smplayer i sl.
No kad bih u browseru pokusavao gledati recimo h.264 QT video dobio bih potrazivanje tog kodeka?!?
E onda sam na suse-ovim forumima nasao da netko govori o "mplayerplug-in" za firefox i utipkah to u yast i voila. rade i traileri.
E sad da sve nebi bilo divno i krasno ... taj plugin je adekvatan za manje vide-e no kad se radi o malo vecem ..steka ... tj ako pauziram ili nest slicno srusi mi firefox.
Nekad cak sam od sebe srusi firefox.
Tako da nije bas optimalno iako zadovoljava neki minimum.
Ima li tko neki bolji plugin za predloziti?
BTW hvala ljudi na strpljenju!
Instaliran MPlayer te je odtuda sve islo lakse, smplayer i sl.
No kad bih u browseru pokusavao gledati recimo h.264 QT video dobio bih potrazivanje tog kodeka?!?
E onda sam na suse-ovim forumima nasao da netko govori o "mplayerplug-in" za firefox i utipkah to u yast i voila. rade i traileri.
E sad da sve nebi bilo divno i krasno ... taj plugin je adekvatan za manje vide-e no kad se radi o malo vecem ..steka ... tj ako pauziram ili nest slicno srusi mi firefox.
Nekad cak sam od sebe srusi firefox.
Tako da nije bas optimalno iako zadovoljava neki minimum.
Ima li tko neki bolji plugin za predloziti?
BTW hvala ljudi na strpljenju!
Neznam jel bolji ali imas i vlc plugin za firefox.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.