ako se ne varam svega nekolicina nas nema nijedan desktop manager već samo neki od window managera.konkretno ono koje zapamtil je retsum(openbox ako se ne varam),devil sa awesome wm,ja vozim dwm/wmii i mislim da vidjel još nekim šlanovima u profilu fluxbox.ali to je malen broj korisnika pa dovoljno staviti bez DE i samo navesti WMAbzeenth je napisao/la:Ovo i mene muči, što sa specifičnim slučajevima? Da stavimo nešto tipa "Custom DE"?odin je napisao/la:a jel bi mogli dobiti i opciju pod DE non DE?
![]()
Korisničke grupe
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Korisničke grupe
- Abzeenth
- Site Admin
Po svemu sudeći, ljudima je ionako tlaka ispunjavati profil, a neki možda to ni ne žele. Ako ćemo dodavati razna 'polja' u profil, onda nam ni ne trebaju korisničke grupe? Profile rijetko tko čita; najuočljiviji je avatar, a dodavanjem informacije o DE-u bi samo postalo nepreglednije. Meh, uostalom, kako hoćete. Ja sam podigla temu i ponudila realizaciju ovog jer mi se učinilo kao dobra ideja koju sad imam mogućnost i ovlasti ostvariti. Vi se sad dogovorite. kavaiweb je napisao/la:a da dodamo DE polje u profil?
Ne koristi svi DE-e s istim WM-ima?odin je napisao/la:ako se ne varam svega nekolicina nas nema nijedan desktop manager već samo neki od window managera.konkretno ono koje zapamtil je retsum(openbox ako se ne varam),devil sa awesome wm,ja vozim dwm/wmii i mislim da vidjel još nekim šlanovima u profilu fluxbox.ali to je malen broj korisnika pa dovoljno staviti bez DE i samo navesti WMAbzeenth je napisao/la:Ovo i mene muči, što sa specifičnim slučajevima? Da stavimo nešto tipa "Custom DE"?odin je napisao/la:a jel bi mogli dobiti i opciju pod DE non DE?
![]()
(++ za Openbox, usput :p)
-
Lutherus
ne,neki uopće ne koriste DE već samo WM.jjj je napisao/la:
Ne koristi svi DE-e s istim WM-ima?
-
Lutherus
jer kaj s takvim korisnicima?kud njih strpati?kako ih etiketirati?
To nije bilo pitanje, već dodatna primjedba. U te neke koje ti spominješ spadam i ja, no nekad davno koristih GNOME s Openboxom, a ne Metacityjem, hrpe ljudi koriste Compiz, itd., pa upozoravam na tu dodatnu kategorizacijsku poteškoću, obzirom na predloženo razlikovanje DE i WM.odin je napisao/la:ne,neki uopće ne koriste DE već samo WM.jjj je napisao/la:
Ne koristi svi DE-e s istim WM-ima?
Znaci nista?
- Abzeenth
- Site Admin
Ja samo čekam da se dogovorite. kava
Samo malo upozorenje, bit će jako puno grupa i vrlo teško će to bit pregledno(osim ako ne postoje podgrupe, dugo nisam koristio phpBB
)