imas Pidgin program..otvoris ga, odabers IRC-chat, dodas nick koji zelis koristit, pričekaš da te spoji,kliknes na buddies i odaberes add chat i upises #linuxzasve
kliknes na njega i spojen si na kanal #linuxzasve
hm, nije baš tako, neće da spoji nikako, a i to nije ono kaj sam pital,
meni treba neško poput "mibbit"-a (ako je moguće i ako uopće ima)
zato kaj nigdar nikog nema na čatu, ljudi koji koriste, ako uopće koriste irc, odu na linux.hr ili ubuntu itd...
ja sam prije bil stalno na našem ircu, i u zadnje vreme kad god dojdem, nikog nema
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
i ja sam za, mnogi forumi imaju chatbox na početnoj stranici, i siguran sam da bi se onda sasvim solidno, da nekažem puno više komuniciralo,
irc ko irc, ima dosta prednosti i još više mana, a i večina ljudi nezna koristit, zato podržavam ovu ideju, da se napravi chatbox ovde na forumu,
možda bi bilo dobro da se napravi anketa i ako je večina za....neka odgovorni poslušaju glas naroda )
pozzzz
Ne mislite li da bi i s tim chatboxom bilo isto kao i sa IRC-om - nakon perioda (početnog) entuzijazma bi ga opet koristile tri osobe, odnosno također bi zamro?
naravno da bi zamro.ali kad ljudi toliko hoće chat zašto im ga ne dati?a i kasnije ne mogu prigovarati kako bi bilo da ga ima a kad budu prigovarali da je prazan i nikoga nema nabiješ im ovo na nos.
odin je napisao/la:naravno da bi zamro.ali kad ljudi toliko hoće chat zašto im ga ne dati?a i kasnije ne mogu prigovarati kako bi bilo da ga ima a kad budu prigovarali da je prazan i nikoga nema nabiješ im ovo na nos.