Stigla prva Plasma Active
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Stigla prva Plasma Active
Ma znam da je zazivio nego mene zanima kad ce prvi prijerci stici dok svojih vlasnika.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
KDE Tablet Vivaldi Launch Delayed
http://feedproxy.google.com/~r/muktware ... ch-delayed
http://feedproxy.google.com/~r/muktware ... ch-delayed
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Vidim da će od svega toga biti jedno veliko ništa.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
I sada OVO treba usporediti s Windsows 8 Metroom!. Meni je ova Plasma Active baš pravi koncept, na pravom putu 
- Suko
- Site Admin
Možda kad bi se dala jednostavno instalirati na WIndowse.
Ovako je osuđena na marginalno spominjanje.
Zašto? Ako staviš na tablet Linux i KDE, ne vidim problem...Suko je napisao/la:Možda kad bi se dala jednostavno instalirati na WIndowse.
- Suko
- Site Admin
Ma to cemo samo mi Linuxasi raditi.
Plasma Active bi imala enormnu priliku da se ponudi kao stabilan skin za Windows 8.
Lagana instalacija na Osmicu i stabilan rad bi dosta ljudi navuklo na isprobavanje kao alternativu nekadzvanomMetrou.
Al, meni osobno je vazno da ce se moci instalirati s Linuxom na neki tablet i da ce ju ljudi moci koristiti na takvim uredjajima. Bas me briga za Windowsase.
Plasma Active bi imala enormnu priliku da se ponudi kao stabilan skin za Windows 8.
Lagana instalacija na Osmicu i stabilan rad bi dosta ljudi navuklo na isprobavanje kao alternativu nekadzvanomMetrou.
Al, meni osobno je vazno da ce se moci instalirati s Linuxom na neki tablet i da ce ju ljudi moci koristiti na takvim uredjajima. Bas me briga za Windowsase.
Nema šanse da ti to zaživi na Win8. Pa Win8 je zatvoren ko Apple! nemreš ništa.
KDE se relativno lako da instalirat na Win8, negdje je stefan to pokazao. KDE nije problem stavit na Windowse, tako da ni ovo ne bi smio biti neki problem, ali ono što Suko kaže, glavno da Linux ide na tablet, boli te briga za Windowse