What happened?odin je napisao/la:Jedan Dell kojeg imal je završil up In Flames :/
Dostupnost i kvaliteta hardvera
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Ubuntu miš
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
Re: Dostupnost i kvaliteta hardvera
Nothing!! Prilikom najobičnijeg rada i pisanja seminara iz njega je izašao bijeli čaroban dim a sobom se proširio smrad spaljene plastike. 2 tjedna star. Garancija uvažena, zamjenjen za HP iste vrijednosti ( velika greška. jako velika greška. prevelika greška.)max360se je napisao/la:What happened?odin je napisao/la:Jedan Dell kojeg imal je završil up In Flames :/
ne mogu da ne primjetim , windows home ?
-
Lutherus
-
Lutherus
gledam tu ubuntu tipkovnicu. pa ona ima windows key. kaj nisu mogli na tu tipku umjesto windows loga staviti ubuntu logo?
Da mogli su, inače sam vidio u prodaji tipkovnice sa Tuxom i ubuntu logom. Ne znam kako su mogli napraviti ovakav previd.odin je napisao/la:gledam tu ubuntu tipkovnicu. pa ona ima windows key. kaj nisu mogli na tu tipku umjesto windows loga staviti ubuntu logo?
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Stara mi ima Fujitsu-Siemens, radi užasno sporo (pretpostavljam zbog malo memorije - 1GB kojeg dijeli sa grafikom) i baterija je na nekih 3% kapaciteta (baterija je izdahnula nedugo nakon kupnje, možda zbog toga što je stalno priključen na AC). Sa Linuxom je kompatibilan, Windows 7 radi presporo, gotovo neupotrebljiv, a nije veća razlika niti kada je Ubuntu gore. Neki dan stavio Xubuntu, i sad sve leti napokon...pingu je napisao/la:Bez ljutnje ali Fujitsu-Siemens su mi malo ružnjikavo dizajnirani.Shicy je napisao/la:a imam Fujitsu - Siemens i ne branim ga. Ako se tko želi mijenjat, ponude na pm
Pretpostavljam da je dizajn išao od strane Siemensa, oni ni mobitele nisu znali dizajnirati, nije čudo da su odustali od tog segmenta. Srećom po Fujitsu, prestala je IT suradnja sa Siemensom.
Malko je ružnjikav, da.... Amilo Li3710 btw
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Ako misliš na Lenovo U350, i ja ga imam - uzeo na tvoju preporuku. Prezadovoljan sam, služi me kao i prvog dana, sa Linuxom kompatibilan, solidne performanse, lagan, prijenosan, bez vidljivih tragova korištenja nakon sveg ovog vremena.Suko je napisao/la:Lenovo laptop star dvije godine. Linux podržan tako-tako. Tek s najnovijim Ubuntuom sve radi OTB. PCLOS radi odavno sve osim tipk. kratica. Baterija riknula nakon 10 mjeseci. Traje oko 2 milisekunde
Jedino, baterija mi izadhnula pred koji mjesec (dok sam bio na ljetovanju, pa lap posudio sestri, pretpostavljam da je stalno bio na AC-u, dok je kod mene redovno pražnjen i punjen do kraja, baterija je znala povuć do tri sata).
Piše mi battery not charging, uopće ne radi ako nije priključen na struju.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
To da baterija crkne zato sto je laptop stalno spojen u AC nije istina. Na starom Dell-u kojeg sam dao bratu je crkla jer ga je stavio na krevet i pregrijala se. Novi koji ima 9 mjeseci stalno je na AC i jos uvijek baterija drzi 4 sata, Acer notebook ima 2 i pol godine, baterija radi kao da je nova, uglavnom je spojen na struju. Stari ima Dell vec 3 godine, baterija mu je malo oslabila sto je normalno, laptop je stalno spojen na struju. Za Li-Ion baterije je bolje da se ne isprazne do kraja jer ih to ubija.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- drone
- Moderator
S baterijama stalno iste priče po netu. Kod mene isto iskustvo kao maxovo. Većinu vremena (kad god je u blizini šteker) lap je spojen na AC, bateriju ne vadim i nakon tri godine je skoro kao nova. Prijatelj kupio Toshibu isto kad i ja Acera, pazio bateriju, vadio, slušao savjete i crkla mu davno.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch