Raspberry Pi
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Raspberry Pi
ako u sorceu drivera nema assemblera (koji je drito vezan uz mašinski kod pojedinog procesora), nego je čisti C onda se driver može uredno kompajlirati za ARM.
Upravo su mi potvrdili narudjubu. Dolazi 04.06.
24,55GBP
24,55GBP
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
A prijavio si se gdje? na RS ili Farnell? I prijavio si se kao pre-order ili si imao tu sreću da baš naručiš?max360se je napisao/la:Upravo su mi potvrdili narudjubu. Dolazi 04.06.![]()
24,55GBP
Ova cijena je s poštarinom ili?
- scheissman
- Spol: M
nazalost meni niko nista, prijavio sam se na 3 ili 4 stranice
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
Farnell - Pre-order, 29.02.
Pise da ce posebno javit dojavit troskove dostave - pise ispod texta univerzalno za sve racune.
Pretpostavljam da ih ne bi trebalo biti. Na RS je cijena niza. Vec su negdje napisali da Farnell ima sa postarinom. No vidjet cemo. Mislim da bi mogli naplatiti carinu.
Pise da ce posebno javit dojavit troskove dostave - pise ispod texta univerzalno za sve racune.
Pretpostavljam da ih ne bi trebalo biti. Na RS je cijena niza. Vec su negdje napisali da Farnell ima sa postarinom. No vidjet cemo. Mislim da bi mogli naplatiti carinu.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- scheissman
- Spol: M
nema carine na informaticku opremu
nepismena seljačina
Onda super.
Kupio bih tipa 24 ta raspberrya i pretvorio ih u klaster. Za 5500 hrk bi mogao imati solidno paralelno računalo koje troši smiješno male količine energije
Dodatna ultra cool primjena bi mi bilo pretvaranje kuće u "pametnu" na način da ju to jedno malo čudo kontrolira. Joj, fora je ovo. Zanima me koliko bi mogao solidno računalo složžiti kada bi na jednu matičnu spojio takvih 24 ARM procesora 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Pa pocni narucivati XD
Kada prođe prvi val da čujem koje su slabe strane
Kućni komp na 24 procesora!!! Like a boss
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!