Fejsbukmanija?!

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

PsyTrance
Spol: M

Re: Facebook Like button

Post Postao/la PsyTrance »

Ovaj plugin radi onako kako sam zamislio.

Primjetio sam da se samo na Timeline-u aktivnost pokaže kako želim. Prethodne plugine sam isprobao na dva Facebook profila koji još nemaju aktiviran Timeline. Na tim starim profilima se aktivnost pokaže onako kako ne želim, na Timeline-u radi normalno, tako da vjerujem da problem nije bio u pluginu nego u samom Facebooku i njegovom glupom Timeline-u.

Hvala za plugin, jedan je od boljih plugina koje sam probao. Ima dosta mogućnosti koje mi trebaju, a opet je skroz jednostavan.

Btw. sretno u daljnjoj izradi stranice, imam osjećaj da ima potencijala :)
Link svoje stranice na kojoj radim postavit ću kasnije, trenutno je još u razvoju.

Lijepi pozdrav.
PsyTrance

Re: Facebook Like button

Post Postao/la PsyTrance »

Okej, problem baš i nije rješen, opet mi se javlja ista stvar. Peglat ću to u hodu, nemam živaca trenutno za to.

Bacite oko na moju novu stranicu na kojoj radim: http://electrosic.net/

Uzmite u obzir da mi je ovo prva stranica koju sam javno pustio na internet i registrirao domenu, tako da moram još dosta toga naučiti, ispeglati i usavršiti. Komentari, prijedlozi, kritike? :)
The Acacia Strain

Re: Fejsbukmanija?!

Post Postao/la The Acacia Strain »

mogu li se kako oni rikvestovi za igrice ignorirat da ne dolaze... poludit cu!!
DebianResources
DebianHandbook
devil je napisao/la:nije neka tamo kanta pametnija od nas tu.
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Imaš sa strane strelicu sa opcijama: ne primaj obavijesti od.... ili ne primaj više pozive prijatelja na tu i tu igru ili aplikaciju.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
shicy

Post Postao/la shicy »

ugasiš sve aplikacije :)
iForce

Post Postao/la iForce »

The Acacia Strain je napisao/la:mogu li se kako oni rikvestovi za igrice ignorirat da ne dolaze... poludit cu!!
Naravno.
Ukloniš osobu koja ti to šalje. rofl
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Pred 10 mjeseci obrisal fejs, jučer iz zajebancije upišem mail i passwd i gle čuda ono radi, nakon 2 sata ga ponovno aktiviral. Toliko o tome da se nakon odabira opcije za brisanje profila on i obriše. Btw, nakon izlaza na burzu fejs propada.
domi

Post Postao/la domi »

Lutherus je napisao/la:Pred 10 mjeseci obrisal fejs, jučer iz zajebancije upišem mail i passwd i gle čuda ono radi, nakon 2 sata ga ponovno aktiviral. Toliko o tome da se nakon odabira opcije za brisanje profila on i obriše. Btw, nakon izlaza na burzu fejs propada.
Bitno da si se ti nama vratil ;)
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

e sad ide black metal od 0 do 24
csx

Post Postao/la csx »

Lutherus je napisao/la:Pred 10 mjeseci obrisal fejs, jučer iz zajebancije upišem mail i passwd i gle čuda ono radi, nakon 2 sata ga ponovno aktiviral. Toliko o tome da se nakon odabira opcije za brisanje profila on i obriše. Btw, nakon izlaza na burzu fejs propada.
kad već pametuješ drugima da čitaju dokumentaciju mogao bi i ti pogledati kako obrisati facebook račun...
Odgovori