Humor, šaljive slike/video... RELOADED
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Humor, šaljive slike/video... RELOADED

Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Tomislav001
Skoro se nisam ovako dobro nasmijao
Onda će ti se svidjet i ova montaža:
http://www.dailymotion.com/video/x29uxe ... shup_music
http://www.dailymotion.com/video/x29uxe ... shup_music
Where there is a gui there's a way.
Tehnika nekad i danas....
Tko bi pomislio?
Razmak između tračnica na željeznicama u SAD-u je točno 4 stope i 8,5 palaca (incha).
Zašto toliko?
Zato što je toliki razmak između željezničkih tračnica britanske željeznice. Budući da su željeznice u SAD-u počeli graditi englezi, upotrijebili su i u Americi istu mjeru.
A zašto u Engleskoj upotrebljavaju tu mjeru?
Zato što su prvi vagoni u Engleskoj izrađeni u radionici koja je prije izrade vagona proizvodila kočije. Za željezničke vagone su upotrijebili isto podvozje koje su prije koristili za kočije.
Zašto su za podvozja kočija upotrebljavali baš tu mjeru (4 stope i 8,5 inča)?
Zato što je razmak kotača na kočijama bio prilagođen starim europskim cestama koje su imale utrtu tu širinu.
Zašto su ceste imale tu dimenziju?
Zato što su cestovne putove napravili stari Rimljani za svojih osvajačkih pohoda. Njihove dvokolice sa konjskom zapregom imale su tu mjeru.
A zašto su rimske dvokolice imale baš tu mjeru?
Zato što su zapregu konstruirali tako, da je bila široka točno onoliko koliko su zahtijevale dvije konjske guzice.
Konačno:
Američki space shuttle ima dva rezervoara za gorivo (SRB – Solid Rocket Booster), koje izrađuje firma Thiokol u saveznoj državi Utah. Inženjeri koji su projektirali rezervoare htjeli su napraviti šire, ali su bili ograničeni širinom željezničkih tunela, kojima je prolazio vlak sa rezervoarima. Širina tunela je određena razmakom tračnica.
Zaključak:
Najnapredniji primjer američke tehnologije je zasnovan na temelju širine guzice rimskoga konja!
Nema veće religije od istine!
Ovo je urbana legenda koja je kolala okolo u raznim oblicima jako puno godina, ali nije istinita. Specifično napominjem to jer ovo kola okolo ne samo kao humor već kao „istinita“ priča.dupin je napisao/la:
Tehnika nekad i danas....
Tko bi pomislio?
Razmak između tračnica na željeznicama u SAD-u je točno 4 stope i 8,5 palaca (incha).
Zašto toliko?
Zato što je toliki razmak između željezničkih tračnica britanske željeznice. Budući da su željeznice u SAD-u počeli graditi englezi, upotrijebili su i u Americi istu mjeru.
A zašto u Engleskoj upotrebljavaju tu mjeru?
Zato što su prvi vagoni u Engleskoj izrađeni u radionici koja je prije izrade vagona proizvodila kočije. Za željezničke vagone su upotrijebili isto podvozje koje su prije koristili za kočije.
Zašto su za podvozja kočija upotrebljavali baš tu mjeru (4 stope i 8,5 inča)?
Zato što je razmak kotača na kočijama bio prilagođen starim europskim cestama koje su imale utrtu tu širinu.
Zašto su ceste imale tu dimenziju?
Zato što su cestovne putove napravili stari Rimljani za svojih osvajačkih pohoda. Njihove dvokolice sa konjskom zapregom imale su tu mjeru.
A zašto su rimske dvokolice imale baš tu mjeru?
Zato što su zapregu konstruirali tako, da je bila široka točno onoliko koliko su zahtijevale dvije konjske guzice.
Konačno:
Američki space shuttle ima dva rezervoara za gorivo (SRB – Solid Rocket Booster), koje izrađuje firma Thiokol u saveznoj državi Utah. Inženjeri koji su projektirali rezervoare htjeli su napraviti šire, ali su bili ograničeni širinom željezničkih tunela, kojima je prolazio vlak sa rezervoarima. Širina tunela je određena razmakom tračnica.
Zaključak:
Najnapredniji primjer američke tehnologije je zasnovan na temelju širine guzice rimskoga konja!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Tomislav001
Vozim se i ugledam dobar lambo ispred... eh, da mi je takav jedan.

pre veliko za img: https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aRm28AG_700b.jpg
Par jutarnjih viceva uz pivce, nakon treće smjene
.
-Moja žena zna stvarno biti smiješna. Razgovor sa mnom uvijek započinje sa: "slušaš li ti mene uopće"
.
-Ti si lijepo odgojen, pojma nemam što se kasnije desilo
.
Pozz
-Moja žena zna stvarno biti smiješna. Razgovor sa mnom uvijek započinje sa: "slušaš li ti mene uopće"
Pozz
Ok i što sad?
Ne kužim, di je tu vic?NoMaam je napisao/la:Par jutarnjih viceva uz pivce, nakon treće smjene.
-Moja žena zna stvarno biti smiješna. Razgovor sa mnom uvijek započinje sa: "slušaš li ti mene uopće".
-Ti si lijepo odgojen, pojma nemam što se kasnije desilo.
Pozz