openSUSE 12.3
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.3
Dešava li se nekome da apper javi da postoji updejt, ali kad odeš updejtat javi da ga ne može naći?

Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Meni apper služi samo da bi javio da imam update, a sam update sa zypperom.
Nekda apper javi da ima nešto za mene, a zypper kaže da nema, pa ga izmaltretiram par puta sa dup i ref pa pljune koji megabajtić
Nekda apper javi da ima nešto za mene, a zypper kaže da nema, pa ga izmaltretiram par puta sa dup i ref pa pljune koji megabajtić
Hhahahahah....juzer je napisao/la:Meni apper služi samo da bi javio da imam update, a sam update sa zypperom.
Meni apper javlja ovaj patch (spominjao sam ga), jadnik, a ja ga neću, sav prolupo sada, ali ga zypper up/dup drži još na nogama....
Stigao konačno update za onaj patch.... 
Da, up je jučer odradio bez problema. Kod mene oko 300 MB.
Where there is a gui there's a way.
Dan poslije, još 200 MB. Sve super...
Jutros piknem usb stick, a ono opet betonaža.
Read only. Malo počinje nervirati. Možda je i do sticka.
Kupit ću si novi, da riješim sumnju.
Jutros piknem usb stick, a ono opet betonaža.
Kupit ću si novi, da riješim sumnju.
Where there is a gui there's a way.
Stigao KDE 4.10.5
updejt prošao bez problema.
updejt prošao bez problema.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Napravio sam online dogradnju u YaSTu, ali još uvijek u KInfoCentru piše ovo:Fugu je napisao/la:I kod mene.
4.10.5 - sve 5

Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe