Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
Caledoniu sam si još prije instalirao i ne prikazuje mi se među izborom. Sada sam si stavio neke dvije Caledonia Mix teme i te rade, ali su prozirne.
- zagortenay
Ne prikazuje?Jesi siguran da si je stavio u pravi folder?hrc je napisao/la:Caledoniu sam si još prije instalirao i ne prikazuje mi se među izborom. Sada sam si stavio neke dvije Caledonia Mix teme i te rade, ali su prozirne.
No pain,no pain!
Nisam je ja nikamo stavljao, skinuo sam je kao i ostale teme, preko postavki.
- zagortenay
Ah!Tu je vrag skriven.Skini je sa devianta i stavi je u /.kde/share/apps/desktop themeshrc je napisao/la:Nisam je ja nikamo stavljao, skinuo sam je kao i ostale teme, preko postavki.
No pain,no pain!
Da. Istražio sam, nije ju kopirao... sada je imam.
A ima li načina da si stavim druge ikone, ali samo za taskbar? Jer kada izaberem u postavkama onda mi promijeni i popis prozora u panelu. Da ne trebam stvarati novu temu kombinirajući jednu i ikone druge.
A ima li načina da si stavim druge ikone, ali samo za taskbar? Jer kada izaberem u postavkama onda mi promijeni i popis prozora u panelu. Da ne trebam stvarati novu temu kombinirajući jednu i ikone druge.
Imahrc je napisao/la:Da. Istražio sam, nije ju kopirao... sada je imam.![]()

Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
- zagortenay
Stvarno nisam skapirao na šta misliš lol.Na kakve ikone misliš?Jel misliš na ikone u traju one monokromatske?Njih možeš promijeniti putem copy-paste u onom folder desktop themeshrc je napisao/la:Da. Istražio sam, nije ju kopirao... sada je imam.![]()
No pain,no pain!
Da, njih.. tako sam i napravio, samo što sam stvorio novu temu, da mi ostane i Caledonia origiđinale 
- zagortenay
Aaa...Samo šta fali onim ikonama u caledoniji.Baš su dobro upasovanehrc je napisao/la:Da, njih.. tako sam i napravio, samo što sam stvorio novu temu, da mi ostane i Caledonia origiđinale
No pain,no pain!