Kako izgleda vaš desktop

Vijesti, rasprave, pitanja i savjeti o grafičkim okruženjima te upraviteljima prozora.

Moderator/ica: Moderatori/ce

hrc
Spol: M

Re: Kako izgleda vaš desktop

Post Postao/la hrc »

Caledoniu sam si još prije instalirao i ne prikazuje mi se među izborom. Sada sam si stavio neke dvije Caledonia Mix teme i te rade, ali su prozirne.
zagortenay

Post Postao/la zagortenay »

hrc je napisao/la:Caledoniu sam si još prije instalirao i ne prikazuje mi se među izborom. Sada sam si stavio neke dvije Caledonia Mix teme i te rade, ali su prozirne.
Ne prikazuje?Jesi siguran da si je stavio u pravi folder?
No pain,no pain!
hrc

Post Postao/la hrc »

Nisam je ja nikamo stavljao, skinuo sam je kao i ostale teme, preko postavki.
zagortenay

hrc je napisao/la:Nisam je ja nikamo stavljao, skinuo sam je kao i ostale teme, preko postavki.
Ah!Tu je vrag skriven.Skini je sa devianta i stavi je u /.kde/share/apps/desktop themes
No pain,no pain!
hrc

Post Postao/la hrc »

Da. Istražio sam, nije ju kopirao... sada je imam. :thmb-up
A ima li načina da si stavim druge ikone, ali samo za taskbar? Jer kada izaberem u postavkama onda mi promijeni i popis prozora u panelu. Da ne trebam stvarati novu temu kombinirajući jednu i ikone druge.
sumski
Moderator

Post Postao/la sumski »

hrc je napisao/la:Da. Istražio sam, nije ju kopirao... sada je imam. :thmb-up
A ima li načina da si stavim druge ikone, ali samo za taskbar? Jer kada izaberem u postavkama onda mi promijeni i popis prozora u panelu. Da ne trebam stvarati novu temu kombinirajući jednu i ikone druge.
Ima :)
slika
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
hrc

Post Postao/la hrc »

Nema. Kao što sam pisao, kada tako promijenim onda mi se promijene i neke druge neželjene stvari. Čak se čini da neke ikone imaju i drugi naziv, pa se uopće ne pojave. Ali riješeno je, napravio sam mix tema :)

slika
zagortenay

hrc je napisao/la:Da. Istražio sam, nije ju kopirao... sada je imam. :thmb-up
Stvarno nisam skapirao na šta misliš lol.Na kakve ikone misliš?Jel misliš na ikone u traju one monokromatske?Njih možeš promijeniti putem copy-paste u onom folder desktop themes
No pain,no pain!
hrc

Post Postao/la hrc »

Da, njih.. tako sam i napravio, samo što sam stvorio novu temu, da mi ostane i Caledonia origiđinale ;)
zagortenay

hrc je napisao/la:Da, njih.. tako sam i napravio, samo što sam stvorio novu temu, da mi ostane i Caledonia origiđinale ;)
Aaa...Samo šta fali onim ikonama u caledoniji.Baš su dobro upasovane :hmm :hmm
No pain,no pain!
Odgovori