Koje Android uređaje imate?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Koje Android uređaje imate?
Ja sam na svoj Hero (koji je sada isto u rangu krepalina) stavio GO launcher. Sada skoro pa dobro radi.
- kvaju
Probaj Go launcher EX stavit, i ovo https://market.android.com/details?id=n ... rch_resultSuko je napisao/la:Ja sam na svoj Hero (koji je sada isto u rangu krepalina) stavio GO launcher. Sada skoro pa dobro radi.
Drugi telefon, bar kod mene, sa pregrštom opcija koje rade fenomenalno brzo i dobro
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
- Suko
- Site Admin
Po cemu je taj EX bolji od obicnog GO launchera?
Nisam shvatio razliku.
Nisam shvatio razliku.
- kvaju
ex mora da se instalira da bi radila ova druga app.
nemoj me vele pitat, svjež sam u ovom.
jesi probao?
nemoj me vele pitat, svjež sam u ovom.
jesi probao?
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
How to
- Suko
- Site Admin
A sad sam te shvatio.
Ono je tema za Go launcher.
Ma meni je bolja ova default tema.
Ne bi mijenjao. Ovako radi skroz ok.
Ono je tema za Go launcher.
Ma meni je bolja ova default tema.
Ne bi mijenjao. Ovako radi skroz ok.
probo i GO i adw i pro... adw pojede najmanje rama i najbolje radi iako moze i bolje. sada cu probati ovaj crazy home
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Evo za korisnike HTC-ovih uređaja sa Sense sučeljem:
http://www.youtube.com/watch?v=tHDaP2EM ... ture=feedu
Kako maknuti beskorisne ikonice u HTC Apps.
http://www.youtube.com/watch?v=tHDaP2EM ... ture=feedu
Kako maknuti beskorisne ikonice u HTC Apps.
- Markec
Ja nakon mjesec dana korištenja Lg optimus 2x, evo prije 2 tjednja sam stavio ručno najnoviji orginalni lg rom za moj mobitel http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1035041 skinuo sam naravno hrvatsku verziju tj za vip modele jer tele2 nisam mogao nači a razlika je samo u postavkama za mms, gprs i razni vodafone bookmarksi koji su spremljeni u chrome browseru.
Osim roma koji je izašao u 4mj stavio sam i najnoviji baseband koji je nužan tj izašao u 6mj.
Vizualnih promjena nema, ali promjene u radu su vidlive, baterija mi skoro upola duže traje. Evo sada ne punim mobitel svaku noč nego svakog trečeg dana. Naravno to se odnosi samo ako je wireles kratko upaljen recimo skinete neke programe i ugasite wireles. Baš sam razmisljao o tome da bi se baterija mogla uštediti još više kad bi sve vijesti mogli skinuti najednom ajmo recimo 10min skidanja (wireles) i posle kad ga ugasite samo vijesti čitate, jer wireles kad stalno radi poprilično puno troši.
Ajd baš me zanima kak su prošli ostali evo recimo Odin sa Dell Streakom
Osim roma koji je izašao u 4mj stavio sam i najnoviji baseband koji je nužan tj izašao u 6mj.
Vizualnih promjena nema, ali promjene u radu su vidlive, baterija mi skoro upola duže traje. Evo sada ne punim mobitel svaku noč nego svakog trečeg dana. Naravno to se odnosi samo ako je wireles kratko upaljen recimo skinete neke programe i ugasite wireles. Baš sam razmisljao o tome da bi se baterija mogla uštediti još više kad bi sve vijesti mogli skinuti najednom ajmo recimo 10min skidanja (wireles) i posle kad ga ugasite samo vijesti čitate, jer wireles kad stalno radi poprilično puno troši.
Ajd baš me zanima kak su prošli ostali evo recimo Odin sa Dell Streakom
pa kud ranije novi(ji) firmware?
- Markec
Ma nešto me zezao wireless, ja se nisam nikako mogao spojiti a svi ostali su mogli. pa sam probao hardreset nije pomoglo, i na kraju stavio novi orginalni rom i opet nije pomoglo pa sam resertirao ruter na tvornicke postavke i sve nanovo podesio i proradilo jevanja.krk je napisao/la:pa kud ranije novi(ji) firmware?
Ovo kaj sam stavio je sluzbeni tj orginalni rom koji inače na servisu stavljaju tako da nisam ništa izgubio ako je u pitanju garancija.