Jabučarenje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Jabučarenje
u iPita
P.S.
Tema se zove Jabucarenje pa nije offtopic dok god pisemo o necemu sto ima veze sa jabukama.
P.S.
Tema se zove Jabucarenje pa nije offtopic dok god pisemo o necemu sto ima veze sa jabukama.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Abzeenth
- Site Admin
THISretsam je napisao/la:sposobnost članova ovog foruma do odu u offtopic offtopica je fantastična

- Abzeenth
- Site Admin
Narod says, not je napisao/la:naj se pravit lud, buš takav i ostal
U ožujku sam kupio sinu iPhone. Svidio mu se, a kome ne bi?
U lipnju mi je žena kupila iPad za rođendan, super!
Kćeri sam za rođendan u kolovozu dao iPod-Touch i bila je jako sretna.
Mojoj voljenoj ženi za rođendan u rujnu dao sam iPeglu.
Kuja se razljutila …………………. Ono što ona ne razumije je da je to potpuno kompatibilno sa njenim iPranjem, iKuhanjem i ičišćenjem.
(iZlazim iz bolnice slijedeći petak)
U lipnju mi je žena kupila iPad za rođendan, super!
Kćeri sam za rođendan u kolovozu dao iPod-Touch i bila je jako sretna.
Mojoj voljenoj ženi za rođendan u rujnu dao sam iPeglu.
Kuja se razljutila …………………. Ono što ona ne razumije je da je to potpuno kompatibilno sa njenim iPranjem, iKuhanjem i ičišćenjem.
(iZlazim iz bolnice slijedeći petak)
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.