Humor, šaljive slike/video...
Moderator/ica: Moderatori/ce
- audiosl4ve
- Spol: M
- calisto053
- Moderator
Re: Humor, šaljive slike/video...

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- calisto053
- Moderator
Ošo svijet u vražju mater
'MOJ KUPUS RAZUMIJE ME BOLJE NEGO RODITELJI'
'MOJ KUPUS RAZUMIJE ME BOLJE NEGO RODITELJI'
http://www.jutarnji.hr/-moj-kupus-razum ... e/1188878/Kineski tinejdžeri koji ne mogu dobiti kućne ljubimce toliko su usamljeni i depresivni da u šetnju vode kupus, piše Huffington Post.
"Osjećam da mogu prebaciti negativne misli o sebi na kupus, s njim prošetati i vratiti se kući s većim samopoštovanjem", rekao je 17-ogodišnji Lui Ja Chen.
(...)
Psihijatar Wen Chao (56) vjeruje da terapija kupusom može pomoći, ali upozorava da odnos s tim povrćem ne bi smio nadomjestiti ljudski kontakt. "Na kraju, ipak je zdravije popričati s nekim tko može i odgovoriti", rekao je za list.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:

stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
@ calisto053
Ma nije problem što su teenageri ošinuti. To se od njih i očekuje. Meni je problematičan psihijatar sa svojim viđenjem situacije.
Ma nije problem što su teenageri ošinuti. To se od njih i očekuje. Meni je problematičan psihijatar sa svojim viđenjem situacije.
Nema veće religije od istine!
- PunkBastard
Da su svi na Linuxu poplava ne bi bilo:

I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- jurastublic
Re: Hrvatske šume
Tebi je to šala callisto ali ja sad moram dati domovnicu, svjedodžbu o završenoj školi, obaviti liječnički pregled (mislim da je oko 300 kn) + dvije fotografije, položiti seminar za motorku da dobijem dozvolu (4 dana-600 kn, iako radim s motorkom 20 godina). Po novome ne možeš više ni po drva u šumu ako nemaš dozvolu za rad s motorkom.
Bitno je da najbolje trupce prodaju direktno strancima dok ih naši ne mogu ni primirisati, pa moraju iz loše robe izvlačiti maksimum uz dupli napor.
Tebi je to šala callisto ali ja sad moram dati domovnicu, svjedodžbu o završenoj školi, obaviti liječnički pregled (mislim da je oko 300 kn) + dvije fotografije, položiti seminar za motorku da dobijem dozvolu (4 dana-600 kn, iako radim s motorkom 20 godina). Po novome ne možeš više ni po drva u šumu ako nemaš dozvolu za rad s motorkom.
Bitno je da najbolje trupce prodaju direktno strancima dok ih naši ne mogu ni primirisati, pa moraju iz loše robe izvlačiti maksimum uz dupli napor.