je, imam i ja taj osjecaj... sve radi za 5 nakon podosta prckanjabecho2150 je napisao/la: nesto dugo ne mijenjas distre izgleda si se skrasio
Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
defaultni... gonzoBertone je napisao/la:@Zole, koji je to skin za SMPlayer?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
hmm, onda je vjerojatno defaultni za Suse jer meni izgleda drugačije (da ne kažem ružnije) 
Odkad imam 16:9 monitore, IconOnlyTaskManager mi se pokazao najpraktičniji za taj oblik ekrana. Na onaj batrljak panela dolje lijevo sam se naviknuo i zapravo mi je praktičniji no conky ili kakav dock. Ionako ga pokriju otvoreni prozori, a pokaže se iznad prozora prolaskom miša tim područjem.vision je napisao/la:@Fugu
panel kao unity - sviđa mi se, krenuo sam i ja da uređujem kde (postaviću slike kad završim), ali meni ovdje nekako ne stoji mali panel (bode oči), ja bi stavio conky da prikazuje sat i indikatore (vodoravno)
Sam IconOnly baš nije neki biser od programčića. Mora ga se kombinirati s dodatnim panelom, pa je zapravo dio ikona na panelu, dio na IconOnly, iako je to naizgled jedna okomica.
Šteta što ne postoji Linux dock po mom ukusu. Dakle da se u njega mogu potrpati i programi i mjesta i šortkati. Plus da nije zahtjevan i prepretrpan mogućnostima. Godinama ih sve ciklički isprobam pun nade, ali za sada zero bodova.
Where there is a gui there's a way.